šport TV 1 logo
17:30 PRVIČ
Adrian Mattern, Whitewater Kayak World of Free Sports
šport TV 2 logo
16:00
PSG - Bordeaux Ligue 1
šport TV 3 logo
17:45
Barcelona - Zagreb EHF Liga prvakov

Aurier bo plačal 156.000 zaradi večkratnega kršenja karantene

Avtor: Marko Premrl
23. 5. 2020, 17.13

Igralec angleškega prvoligaša Tottenhama, Serge Aurier, bo zaradi neupoštevanja pravil, ki jih je britanska vlada sprejela za zajezitev širjenja covida-19 ostal brez polovice mesečne plače. Njegov klub je igralca zaradi tretje kršitve pravil o "socialnem distanciranju" po vrsti kaznoval s 156.000 evri, poroča britanski Daily Mirror.

Aurier je bil kaznovan, potem ko je na Instagramu objavil fotografijo s frizerjem, ki mu je prišel urediti pričesko na njegov dom, kar je bila že tretja kršitev pravil karantene po vrsti, piše Daily Mirror.

Aurier je s tem zadnjim prekrškom razjezil vodstvo nogometnega kluba iz severnega Londona, da so se ti odločili, da ga bodo kaznovali s tem, da mu ne bodo izplačali zneska v višini dvotedenske plače. Na teden dobi po razpoložljivih podatkih 78.000 evrov.

Prvo kršitev pravil o ustrezni varni razdalji oziroma obveznemu izogibanju stikov z drugimi ljudmi je storil, ko je bil posnet, kako se druži s prijateljem Mousso Sissokojem med tekom, za kar sta se oba opravičila, nato pa je na svojem Instagramu objavil videoposnetek, kako trenira v parku.

Aurier je bil v času, ko je igral za francoski klub PSG, obsojen na dva meseca pogojne zaporne kazni zaradi udarca policista s komolcem pred pariškim nočnim klubom.

 

Foto: Guliver/Getty Images
VIR: STA

Priporočamo še

1

Brat Nejc pridno snemal, Tim pa letel kar 40 metrov (VIDEO)...Več

2

(INTERVJU) Aleš Mertelj: Nobenih težav ne bi imel s povratkom na Češko...Več

3

In vendar se (znova) kotali...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Portret legende: Alessandro Del Piero...Več

2

FOTO: Ruska atletska lepotica: Ponudili so mi 200.000 mesečno...Več

3

Iz Beneventa: Slovenci, to je vaš nov Josip Iličić...Več