single
[3194]
226270

Arnol po zmagi proti Olimpiji: Današnja tekma je bil zrelostni izpit, ki smo ga uspešno opravili (VIDEO)

Avtor: Aljaž Pirnat
19. 5. 2024, 20.46

Nogometaši Brava so danes dobili mestni derbi proti Olimpiji (0:1) in tako z rekordnim številom 50 točk sezono sklenili na četrtem mestu. Po srečanju je strateg moštva Aleš Arnol dejal, da je izjemno ponosen ne le na današnjo predstavo svojih varovancev, temveč tudi na izjemno borbenost in zrelost, ki so jo prikazovali tekom letošnje sezone.

“Na začetku srečanja smo bili nekoliko preveč pasivni. Nasprotnika smo preveč zlahka pustili pred naša vrata in posledično do priložnosti. Ob polčasu je bil naš cilj, da ostanemo aktivni in da tekmeca s pritiskom na zadnjo linijo čim bolj pogosto spravimo v neugoden položaj, kar nam je tudi uspelo. Na koncu je bila tekma bistveno bolj čustvena, kot smo sprva pričakovali. Bila je tekma, na kateri je bilo potrebno preživeti in priti do rezultata. Nismo izgubili glave in uspeli smo prihajati v priložnosti. Lahko rečemo, da je bila današnja tekma nekakšen zrelostni izpit, ki smo ga vsi uspešno opravili. Lahko rečem, da sem izjemno ponosen na 50 doseženih točk in končno četrto mesto v prvenstvu,” je po izjemno uspešno zaključeni sezoni sprva dejal Arnol.

“Za nas je to izvrstna sezona, zares odlična. Če pogledamo od poletja dalje, je v primerjavi z lani v ekipi ostalo le šest ali sedem nogometašev, ki predstavljajo nekakšno hrbtenico kluba. Kasneje je bilo potrebno na trgu sprejemati pravilne odločitve na trgu in spremeniti način igre. Ponosen nisem le na končno četrto mesto, vendar tudi na rekordno število točk, za kar pa so nedvomno daleč najbolj zaslužni igralci,” je v zaključku še dodal strateg ljubljanskega moštva, ki bo prihodnjo sezono svoje domače tekme igralo na Stadionu Stožice.

VIDEO: Izjava Aleša Arnola po zmagi nad Olimpijo

Foto & video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Romunke po drami z obrambo v zadnjih sekundah do zmage nad Brazilkami...Več

2

Dobrosrčna poteza Tima Gajserja: Mladi navijač prejel dres in od sreče kar zajokal (VIDEO)...Več

3

Gerčar o Pradu: V najboljši formi je bil v začetku sezone (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Sijajen uvod EURA za Slovenijo: Četa Matjaža Keka odščipnila točki favorizirani Danski...Več

2

Šeško tik pred podpisom nove pogodbe...Več

3

Bundesliga ponudila nov čudež: Po porazu s tremi, do zmage s štirimi goli za obstanek v ligi! (VIDEO)...Več