single
[3137,2]
166146

Angelino namesto v Hoffenheim nazaj na Otok?

Avtor: Urban Kolman
3. 8. 2022, 10.17

Španski bočni branilec Angelino je že nekaj časa na izhodnih vratih RB Leipziga. Prihod nemškega reprezentanta Davida Rauma je Špancev odhod le še potrdil. Proti koncu prejšnje sezone se je Angelina povezovalo z vrnitvijo v Španijo, kjer se je zanj zanimala Barcelona. Zanimanje katalonskega giganta je v zadnjem času potihnilo, a Španec naj bi bil še vedno zanimiv velikemu številu klubov.

Za 25-letnika naj bi se v zadnjih dneh resno zanimali Hoffenheim, Brighton in West Ham. Hoffenheim naj bi ga videl kot neposredno zamenjavo za Rauma. Edina ovira naj bi bila želja Hoffenheima, da Španec pride kot posojen igralec. Vse bolj pa nemški mediji Angelina povezujejo z vrnitvijo na Otok, kjer je v preteklosti igral za Manchester City.

Brighton naj bi po pričakovanjih kmalu zapustil trenutni levi bočni branilec Marc Cucurella, ki bo za 60 milijonov evrov odšel v Chelsea. Zato bodo galebi potrebovali novega branilca, ki je zanesljiv na žogi, rešitev pa vidijo v igralcu bikov.

Na drugi strani West Ham že celo poletje išče novega bočnega branilca, med drugim naj bi se resno zanimali tudi za Filipa Kostića iz Frankfurta, a so govorice v zadnjih dneh potihnile.

Bundesliga: Stuttgart – Leipzig, v nedeljo ob 15.25 na Š2!

Foto: Boris Streubel/Bundesliga/Bundesliga Collection via Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Golemac: Kljub odhodu Blažiča ne bi smelo biti težav (VIDEO)...Več

2

VIDEO: Iloski se ne ustavlja, njegova strelska statistika že pri številki 19!...Več

3

Velikonja poskrbel, da bodo pri Olimpiji spet jedli krofe (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Tim Gajser je novi svetovni prvak! (VIDEO)...Več

2

Jan Pancar: Motokros je na Finskem veliko bolj razvit, kot misli večina...Več

3

Srebrnič ima protistrup za Olimpijo, sliši na ime sodnikov podaljšek...Več