single
[2]
92213

Ancelotti je moral Napoliju dati geslo svojega Twitterja

Avtor: Marko Premrl
8. 12. 2019, 07.35

Trenerju Napolija Carlu Ancelottiju se pri južnjakih po novem neuspehu, proti Udineseju so njegovi igrali 1:1, pošteno trese stolček. Lokalni medij pa se je dokopal do informacije, da je v pogodbi podpisal kar nekaj svojevrstnih postavk, ena je povezana z njegovim Twitter profilom.

Carlu Ancelottiju pri Napoliju letos ne gre prav nič po načrtih. Res je, da so v ligi prvakov še v igri za izločilne boje, v domačem prvenstvu pa so po novem neuspehu že skoraj 20 točk oddaljeni od prvega mesta.

Predsednik kluba Aurelio De Laurentiis želi občasno imeti nad svojimi igralci popoln nadzor, tako je moral tudi Ancelotti podpisati, da lahko klub v komercialne namene uporablja njegov Twitter račun.

Zanimiv je tudi podatek, da se Ancelotti pri tem komercialnih objavah ne sme vtikati v politiko kluba, drugače lahko plača 100.000 eur kazni.

Sicer pa so razkrili tudi njegovo letno plačo. Brez bonusov prejme 3,5 milijona evrov letno. Če mu uspe osvojiti prvenstvo, bi dobil še 500.000, za ligo prvakov pa dvakrat toliko.

 

Foto: Guliver/Getty Images

Zadnje video vsebine

1

Med množico Francozov po derbiju Ligue 1 pretep dveh italijanskih reprezentantov (VIDEO)...Več

2

Po enajstih letih črno-modra navijaška norija na ulicah Milana (VIDEO)...Več

3

Junak Interjevih navijačev pred Meazzo dobil čudovit grafit (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Marotta provocira Juventine: Komaj čakam, da pridem v Torino kot prvak...Več

2

Tim Gajser: Najtežje pričakujem ponovno druženje z navijači...Več

3

Andrea, kaj ti je bilo tega treba?...Več