single
[3]
177449

Adams: “Garderobe si ne bi želel deliti z nobenimi drugimi fanti!” (VIDEO)

Avtor: Rene Vidmar
30. 11. 2022, 17.16

Josh Adams je eden izmed novincev v letošnji ekipi Cedevite Olimpije. Američan se je po štirih mesecih življenja v slovenski prestolnici že dodobra navadil na novo okolje. Manjka mu zgolj še prva zmaga v Eurocupu. To bodo zmaji skušali doseči že v torek, ko odhajajo na gostovanje v Litvo k Lietkabelisu. Tekmo si boste v neposrednem prenosu lahko ogledali samo na Šport TV.

Pred odhodom v Litvo se je z 29-letnim branilcem pogovarjala naša ekipa. “Slovenija je zelo lepa dežela. Bil sem v Ljubljani in na Bledu, ampak kar sem videl je res neverjetno. Všeč mi je center mesta, še posebej sedaj s praznično okrasitvijo. Vsi govorijo angleško. Hrana je dobra in moji ženi je všeč tukaj, tako da je vse super, kar se lokacije tiče,” uvodoma pove Adams.

Američan je sicer v svoji karieri obredel praktično ves svet. Igral ni zgolj še na afriški celini. “V mojem zadnjem letu v NCAA sem bil med tremi najboljšimi strelci v ligi. Dejali so mi, da bi lahko bil izbran na naboru, kar pa se ni zgodilo. V poletni ligi sem igral za Denver Nuggettse, nato pa sem podpisal za rusko ekipo Avtodor Seratov. Od tam sem šel v Turčijo, kjer sem igral v Istanbulu. Iz Turčije sem odšel v Španijo, potem pa na Kitajsko in v Italijo. Igral sem tudi v Kanadi za ekipo Raptors 905. Iz Italije sem odšel v Avstralijo in iz Avstralije v Slovenijo, tako da sem bil praktično po vsem svetu.”

Še več o Adamsu, njegovih ciljih s Cedevito Olimpijo in izjemnih atletskih predispozicijah, v Španiji je zaradi zabijanj slovel kot najbolj spektakularen igralec, pa v spodnjem prispevku.

VIDEO: Prispevek o Joshu Adamsu

Video is not available for your country.

Cedevita Olimpija – Lietkabelis, v sredo s studijskim delom ob 17.15 na Š1!

Foto/Video: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Cvijanović in Grabić: Olimpija je bila odlična in krivec za slabše Celje! (VIDEO)...Več

2

Analiza Šport TV: Pohvale Zeljkoviću, Olimpija je odrezala Popovića in Matka (VIDEO)...Več

3

Na derbiju vodilnih ekip brez zmagovalca, Celje na vrhu ohranja sedem točk prednosti (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Liga Nova KBM: Krka gosti Podčetrtek...Več

2

Na Šport TV se pričenja EP v strelstvu: Slovenski tekmovalci lovijo kvote za Pariz...Več

3

Harry Kane: “Nikoli se ne bomo predali”...Več