single
[2]
87689

Kaká prepričan, da je za Neymarja Pariz boljša izbira kot Madrid ali Barcelona

Avtor: Blaž Magdič
22. 9. 2019, 15.52

Težko bi kdorkoli trdil, da brazilski superzvezdnik Neymar na igrišču ne dokazuje neverjetne kakovosti. Toda mnogi menijo, da se okoli njegove kariere vseeno dviga več prahu kot je dejansko potrebno, levji delež k temu prispeva kar nogometaš sam. Iz Barcelone se je za najvišjo odškodnino v zgodovini nogometa preselil v Pariz, kjer pa se zdaj počuti ujetega v zlato kletko.

V poletnem prestopnem roku se je skupaj s svojim očetom in pravnimi strokovnjaki na vse pretege trudil vrniti ob Messija in druščine, a je prestop padel v vodo. Pred tem je odkrito koketiral tudi z madridskim Realom, kjer pa ga Zinedine Zidane ni želel, čeprav je prvi mož kluba Florentino Perez javno naznanil naklonjenost Brazilcu.

V domovini 27-letnega napadalca dogajanje spremljajo z distanco, zanje je pomembno le to, da sijajne partije kaže v dresu Selecaa. Njegov rojak Kaká je v izjavi za enega od brazilskih časnikov predstavil svoje videnje na profesionalno življenje Neymarja. “Mislim, da je zanj najbolje, da je ostal pri PSG-ju. To je klub, ki že nekaj let poskuša zgraditi sijajno ekipo, ki bi v pravem okolju naskakovala ligo prvakov. On je nosilec in osrednja figura tega projekta, kar je ključnega pomena, poleg tega pa prinaša veliko odgovornosti. Mislim, da ga čaka izjemna sezona,” je bil pozitivno naravnan nekdanji AC Milana in madridskega Reala, ki očitno ne deli mnenja večine, da bi mlajši rojak “zacvetel” le v dresu belega baleta ali Barce.

 

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Matko pred tekmo sezone: Ni boljše priložnosti za osvojitev naslova kot proti Olimpiji (VIDEO)...Več

2

Matko za Šport TV: Ne glede na to, na katerem položaju igram, mi trener daje svobodo (VIDEO)...Več

3

Eredivisie: Feyenoord prvič po treh desetletjih sezono po osvojenem naslovu končal na drugem mestu (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Šeško se ne misli ustaviti, mojstrski zadetek tudi proti polfinalistom lige prvakov! (VIDEO)...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Šeško v klubskem dresu znova trese, proti Heidenheimu do svojega 10. gola v Bundesligi (VIDEO)...Več