single
[2]
86795

Iz slačilnice Barce: Za Neymarja bi nekateri dali celo svojo plačo!

Avtor: Marko Premrl
7. 9. 2019, 22.36

Največja saga letošnja prestopna roka je bila zgodba o Neymarju in njegovem prihodu v Barcelono. Kupčija se ni izpeljala, zanimive pa so informacije, ki jih podaja španski Sport.

V slačilnici Barcelone je precej igralcev, ki imajo z Neymarjem dober odnos. Med njimi je v prvi vrsti Leo Messi, ki je večkrat namignil, da bi z veseljem znova združil moči s članom PSG-ja. A ni edini.

Kot poroča katalonski Sport, se jih je kar nekaj javilo, ki se bili pripravljeni odreči delu svoje plače, da bi Barceloni pomagali pri nakupu Brazilca. Vodstvu kluba so sporočili svojo namero, a so vodilni možje ugotovili, da bi bil nakup s finančnega plana prevelik zalogaj.

Katalonci so namreč v tem prestopnem roku kar globoko segli v denarnico, saj so odšteli 120 milijonov evrov za Antoina Griezmanna, ki sicer ne bi bil prav nič navdušen nad prihodom Neymarja, saj bi mu slednji vzel mesto v postavi.

Neymar sicer v začetku sezone ni nastopal, je pa zato zaigral na prijateljski tekmi Brazilije proti Kolumbiji. Bil je sila razigran, saj je dosegel gol, dodal pa še podajo. Tekma se je končala z 2:2.

Brazilija bo naslednjo prijateljsko tekmo odigrala s Perujem v noči s torka na sredo po našem času. Prenos si boste lahko ogledali ob 04.55 na Š1. 

 

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Matko pred tekmo sezone: Ni boljše priložnosti za osvojitev naslova kot proti Olimpiji (VIDEO)...Več

2

Matko za Šport TV: Ne glede na to, na katerem položaju igram, mi trener daje svobodo (VIDEO)...Več

3

Eredivisie: Feyenoord prvič po treh desetletjih sezono po osvojenem naslovu končal na drugem mestu (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Šeško se ne misli ustaviti, mojstrski zadetek tudi proti polfinalistom lige prvakov! (VIDEO)...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Šeško v klubskem dresu znova trese, proti Heidenheimu do svojega 10. gola v Bundesligi (VIDEO)...Več