single
[38]
47800

Barca je že imela v rokah Mbappeja, potem pa …

Avtor: Marko Premrl
7. 11. 2017, 23.20

Po odhodu Neymarja v PSG je Barcelona morala v zadnjih dneh prestopnega roka iskati vrhunskega nogometaša, ki bi zamenjal Brazilca. Delno jim je uspelo, a v rokah so imeli tudi že Kyliana Mbappeja. Potem se je zgodba odvila v danes vsem znano smer.

Ko je PSG za rekordno vsoto kupil Neymarja, je bilo jasno, da bodo padli pod drobnogled Uefinega finančnega fair playa. Parižani so si sicer že nekaj časa prizadevali, da bi tudi igralca Monaca pripeljali v svoje vrste, a je prav omenjeno dejstvo dalo Barceloni priložnost, da vskoči v pogajanja.

Katalonci so se nekaj ur pred zaključkom prestopnega roka, kot poroča L’ Equipe, srečali z vodstvom rdeče-belih. Francozom so obljubili rekordno odškodnino, natančne številke sicer niso znane. Vse je bilo dogovorjeno, tudi zato, ker je Monaco dvomil, da bi lahko PSG po Neymarju v svoje vrste spravil še Mbappeja. Najstniku so že rezervirali let v Barcelono, kjer naj bi podpisal pogodbo, potem pa so pri PSG-ju prišli do ideje o posodi igralca in dokončnem odkupu šele v naslednji sezoni. Monaco se je s predlogom strinjal, Barca pa je ostala praznih rok.

Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

VIDEO: Šeško do novega zadetka, uspešen že na peti zaporedni tekmi...Več

2

Nekdanji kralj strelcev: Jakupović in Matko že zdaj pri zavidljivem številu golov! (VIDEO)...Več

3

Krznar: “Za poraz je kriv prvi polčas, eksperimentiranje se ni obrestovalo” (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Bitka za Schalkejevega čudežnega dečka se stopnjuje: V najboljšem položaju Bavarci in biki...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Šeško v klubskem dresu znova trese, proti Heidenheimu do svojega 10. gola v Bundesligi (VIDEO)...Več