single
[2,3194]
161470

Olimpija v novo sezono vstopa z novim opremljevalcem (FOTO)

Avtor: Rene Vidmar
11. 6. 2022, 09.03

Nogometaši Olimpije so v četrtek začeli priprave na novo sezono. Glavni trener Robert Prosinečki, člani njegovega strokovnega štaba in vsi nogometaši članskega moštva pa so se že na prvem treningu predstavili v povsem novi opremi.

Kot so zapisali na klubski spletni strani ”Nogometni klub Olimpija Ljubljana s ponosom in velikim zadovoljstvom sporoča, da je novi uradni opremljevalec našega kluba postal ugledni nemški proizvajalec športne opreme Puma.”

”Zmaji” so se s sklenitvijo sodelovanja z nemškim gigantom na področju športne opreme in oblačil pridružili eminentni nogometni družini, v kateri so že številni znani klubi. V naslednji sezoni bodo v Puminih dresih poleg Olimpije igrali tudi novopečeni italijanski prvak AC Milan, najboljši angleški klub Manchester City, nemški velikan Borussia Dortmund, španski prvoligaš Valencia, francoski Olympique Marseille, turški Fenerbahče, nizozemske PSV iz Eindhovna in številni drugi.

Iz ljubljanskega kluba so obenem sporočili tudi, da bo Olimpija v naslednji sezoni za domače tekme uporabljala prav posebne, unikatne drese, s ”katerimi se bodo vrnili nazaj k svojim koreninam”. Navijačem in javnosti jih bodo na tiskovni konferenci v Stožicah predstavili na začetku naslednjega meseca.

Olimpija in Puma sta sicer sklenila petletno sodelovanje, omenjeno podjetje pa bo opremilo tako člansko ekipo kot tudi vse selekcije našega mladinskega pogona. Olimpijo je vse od sezone 2014/15 opremljal ameriški Nike.

Foto: Sportida.com
Vir: NK Olimpija

Zadnje video vsebine

1

Matko pred tekmo sezone: Ni boljše priložnosti za osvojitev naslova kot proti Olimpiji (VIDEO)...Več

2

Matko za Šport TV: Ne glede na to, na katerem položaju igram, mi trener daje svobodo (VIDEO)...Več

3

Eredivisie: Feyenoord prvič po treh desetletjih sezono po osvojenem naslovu končal na drugem mestu (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Šeško se ne misli ustaviti, mojstrski zadetek tudi proti polfinalistom lige prvakov! (VIDEO)...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Šeško v klubskem dresu znova trese, proti Heidenheimu do svojega 10. gola v Bundesligi (VIDEO)...Več