single
[5]
127585

Zaključni turnir rokometne lige prvakov ne bo brez vzdušja!

Avtor: Kenny Jan
7. 6. 2021, 16.52

Krovna evropska rokometna zveza EHF je sporočila, da bodo konec tedna na zaključnem turnirju lige prvakov v Kölnu na tribunah tudi gledalci. Vrnitev navijačev bo sicer bolj simbolična, saj bodo na posamezno tekmo vstop dovolili le 500 gledalcem.

Kot so sporočili iz EHF, je število okužb na tem področju Nemčije v zadnjih dneh padlo pod mejo 50 na 100.000 prebivalcev, ki so jo lokalne oblasti določile za obisk javnih prireditev. Če bo incidenca oziroma pojavnost še zmanjšala na 35, pa bi lahko dovolili vstop tudi tisoč navijačem na posamezno tekmo. Odločitev o tem bo padla v sredo.

“Upamo, da bomo ob koncu te sezone, polne izzivov, dobili tudi primerno navijaško okolje. Veseli me, da bodo lahko igralci, pred katerimi sta dve zelo pomembni tekmi v karieri, spet imeli tudi glasno podporo s tribun,” je dobro novico o vrnitvi gledalcev pospremil predsednik EHF Michael Wiederer.

Vstopnice, ki bodo na voljo, bodo razdelili med udeležene klube zaključnega turnirja (Paris St. Germain, Aalborg, Barcelona in Nantes), ponudili bodo možnost nakupa tistim, ki so vstopnice že nameravali kupiti v predprodaji, preden je koronska kriza pregnala gledalce s športnih prireditev, manjši del pa bo šel v prosto prodajo.

Vir: STA
Foto: Šport TV

Zadnje video vsebine

1

Matko pred tekmo sezone: Ni boljše priložnosti za osvojitev naslova kot proti Olimpiji (VIDEO)...Več

2

Matko za Šport TV: Ne glede na to, na katerem položaju igram, mi trener daje svobodo (VIDEO)...Več

3

Eredivisie: Feyenoord prvič po treh desetletjih sezono po osvojenem naslovu končal na drugem mestu (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Šeško se ne misli ustaviti, mojstrski zadetek tudi proti polfinalistom lige prvakov! (VIDEO)...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Šeško v klubskem dresu znova trese, proti Heidenheimu do svojega 10. gola v Bundesligi (VIDEO)...Več