single
[5]
118560

V Tivoliju obračun za rokometne sladokusce

Avtor: Kenny Jan
8. 2. 2021, 17.16

Rokometaši trebanjskega Trima bodo v torek nadaljevali nastope v evropski ligi. V ljubljansko dvorano Tivoli prihaja imenitna nemška zasedba Rhein-Neckar Löwen, obračun sedmega kroga v skupini D se bo pričel ob 20.45.

Trebanjski levi so v generalki za torkov obračun v dvorani pod Rožnikom premagali ormoški Jeruzalem, pred njimi pa je nova in izjemno zahtevna mednarodna preizkušnja z levi iz Nemčije.

“Dejstvo je, da Rhein-Neckar Löwen velja za enega najboljših rokometnih klubov v Nemčiji in tudi na evropskem zemljevidu. Vsekakor bomo na igrišču dali svoj maksimum in se borili kot levi. Nikogar se ne bojimo, zato bomo v tekmo krenili osredotočeno,” je odločen trener Trebanjcev Uroš Zorman.

“Mislim, da moramo v tekmo kreniti sproščeno. S čvrsto obrambo, dobro formo obeh vratarjev ter hitrimi protinapadi se lahko kosamo z nemškim tekmecem,” je pred torkovo tekmo dejal Marko Kotar.

“Vsi skupaj že nestrpno pričakujemo tekmo. Večina igralcev še ni imela možnosti igrati proti takšnemu klubu. Jaz imam sicer že nekaj izkušenj z igranjem na višji ravni, a glavni adut za tekmo je predvsem celotna ekipa. Verjamem v fante. Če bodo prikazali moško obrambo in dobro igro v napadu, potem smo lahko po koncu tekme zadovoljni,” je dodal slovenski reprezentant Darko Cingesar.

Trebanjska zasedba je doslej igrala le tri tekme v skupinskem delu drugega najmočnejšega klubskega tekmovanja. Na njih je v gosteh premagala madžarsko Tatabanyjo in doma Pelister iz Bitole, proti ekipi iz Severne Makedonije je izgubila v gosteh.

Vir: STA
Foto: Sportida

Zadnje video vsebine

1

Matko pred tekmo sezone: Ni boljše priložnosti za osvojitev naslova kot proti Olimpiji (VIDEO)...Več

2

Matko za Šport TV: Ne glede na to, na katerem položaju igram, mi trener daje svobodo (VIDEO)...Več

3

Eredivisie: Feyenoord prvič po treh desetletjih sezono po osvojenem naslovu končal na drugem mestu (VIDEO)...Več

Najbolj brano ta mesec

1

Šeško se ne misli ustaviti, mojstrski zadetek tudi proti polfinalistom lige prvakov! (VIDEO)...Več

2

BLOG: Čas je za Elšnika, Karničnika, Iličića, Topalovića… Pridete?...Več

3

Šeško v klubskem dresu znova trese, proti Heidenheimu do svojega 10. gola v Bundesligi (VIDEO)...Več