šport TV 1 logo
13:10 V ŽIVO
Polfinale: Murcia - Jaen, prva tekma Španska liga
šport TV 2 logo
14:45 PRVIČ
26. oddaja Sanjsko moštvo
šport TV 3 logo
14:30
Amiens - Guingamp Ligue 1

Bi si oblekli dres Ronalda? (nagradna igra)

Največ pozornosti in medijskega prahu so tudi letos zagotovo dvignile tekme torinske Stare dame, kjer nastopa prvo ime Serie A, Christiano Ronaldo.

Z malo sreče si lahko priborite njegov dres, torej dres Christiana Ronalda. Vabimo vas, da spremljate obračune Juventusa, ki so na sporedu naše televizije vsak teden. Tokrat smo za vas pripravili poseben izziv. Cristiano Ronaldo je pred zadnjima dvema dvobojema v Serie A dosegel 21 zadetkov. Z Juventusom ga čakata še dva obračuna, 19.5. z Atalanto in v zadnjem kolu dvoboj proti Sampdoriji. Vaša naloga pa je, da napišite koliko zadetkov skupaj bo do konca tekmovanja Serie A Cristiano Ronaldo zbral na svojem računu. (trenutno 21 zadetkov)

Priložnost vas čaka že v nedeljo, 19. maja, ob 20:25 uri, ko se bo Juventus pomeril z Atalanto, v živo in ekskluzivno na ŠPORT TV.

V spletni obrazec vpišite svoje ime in e-naslov ter končno število zadetkov, ki jih bo po vašem mnenju Christiano Ronaldo dosegel v sezoni Serie A. Z nekaj sreče bo dres vaš!

Vsi, ki boste pravilno napovedali skupno število zadetkov boste sodelovali v žrebanju za nagrade.

Nagradni sklad:
1. 2 X Dres Cristiana Ronalda
2. 3 x Majica in kapa ŠPORT TV

PRAVILA IN POGOJI NAGRADNE IGRE: “ŠPORT TV ZA DRES RONALDA, 2019”

Nogometni superzvezdnik Cristiano Ronaldo je v Italiji poskrbel za pravo navijaško evforijo. Juventus je tudi z njegovo pomočjo osvojil nov naslov prvaka Serie A. Pred koncem sezone pa bomo dosežke Portugalca z nagradno igro pospremili tudi na ŠPORT TV.

Preberi več
Koliko zadetkov bo Ronaldo dosegel do konca sezone Serie A
Marketing by