page name right

NK Mura 05 • Kavčič: Ekipa Šport TV bi se borila za prvaka
  Tomaž Kavčič

  Ob koncu 22. slovenskega državnega prvenstva v nogometu smo se na Šport TV odločili izbrati najboljšo enajsterico sezone. V moštvu Šport TV-ja so štirje nogometaši prvaka Maribora, trije igralci drugouvrščene Olimpije, ter po eden iz Domžal, Celja in Triglava. Za komentar moštva, ki smo ga sestavili na naši televiziji, smo prosili selektorja mlade slovenske reprezentance do 21 let Tomaža Kavčiča, ki je naši ekipi napovedal lepo prihodnost.

  30. maj 2013 > 13:14

 • Maribor še enkrat več potrdil prevlado
  NK Maribor

  S tekmami 36. kola Prve lige Telekom Slovenije se je včeraj končala 22. sezona slovenskega državnega prvenstva. Naslov so prepričljivo in povsem zasluženo tretjič zapored osvojili nogometaši Maribora. V evropskih pokalih bomo v prihodnji sezoni gledali še Olimpijo, Domžale in Celje. Mura 05 se zaradi vsem dobro znanih finančnih težav poslavlja od Prve lige, v nižji rang pa se po samo eni sezoni med elito vrača Aluminij iz Kidričevega.

  28. maj 2013 > 13:58

 • Mura ni uspela s pritožbo, Celjani pač
  Mura 05

  Licenčna komisija Nogometne zveze Slovenije je zavrnila pritožbo Mure 05 zoper sklep na prvi stopnji licenciranja, ko Mura ni prejela licence za nastopanje v Prvi ligi. Tako obstaja vse večja možnost, da črno-beli znova doživijo kolaps iz leta 2005, ko je moral klub zaradi dolgov v tretjo ligo.

  27. maj 2013 > 21:42

 • Nejc Skubic: Evropo smo si zaslužili
  Nejc Skubic

  Po 36 kolih se je končalo slovensko nogometno državno prvenstvo. Prvak je pričakovano in zasluženo že nekaj kol pred koncem postal Maribor, v drugo ligo pa se seli Aluminij. V zadnjem kolu je bilo še edino odprto vprašanje: Kdo bo ob drugouvrščeni Olimpiji in finalistu pokala Celju v prihodnji sezoni igral v evropskih pokalih? Tretje mesto in kvalifikacije za Evropsko ligo so si na koncu priigrali nogometaši Domžal, ki so prav v zadnjih kolih prehiteli Koprčane.

  27. maj 2013 > 14:42

 • Mura do odločilnih treh točk v Kranju
  Mura 05

  Nogometaši kranjskega Triglava so v 35. kolu Prve lige Telekom Slovenije izgubili proti Muri 05 z 0:2 (0:1).

  22. maj 2013 > 21:09

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin