page name right

NK Maribor • Nove kazni za Maribor in Olimpijo
  Ljudski vrt, Maribor - Olimpija

  Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je po 25. krogu Prve lige Telekom Slovenije znova imel največ dela z Mariborom in Olimpijo. Štajercem je zaradi neprimernega vedenja navijačev naložil kazen 2100 evrov, Ljubljančanom pa zaradi podobnih razlogov 2350 evrov.

  21. marec 2017 > 15:04

 • Maribor ob 950, Olimpija ob 700 evrov
  maribor olimpija viole

  Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije (NZS) Roman Rogelj je zavoljo nešportnega in neprimernega obnašanja ter prižiganja bakel mariborskih navijačev na tekmi 26. kroga Prve lige Telekom Slovenije z novomeško Krko štajerskemu klubu naložil denarno kazen v višini 950 evrov, Olimpija pa bo zavoljo tega plačala kazen v višini 700 evrov.

  22. marec 2016 > 11:23

 • Denarni kazni za Olimpijo in Maribor
  maribor olimpija green dragons

  Disciplinski sodnik NZS je sprejel disciplinske ukrepe po tekmi 24. kroga Prve lige Telekom Slovenije med Mariborom in Olimpijo. Tekma se je končala brez zadetkov, na tekmi pa je prišlo do večkratnega kršenja predpisov NZS, zato je disciplinski sodnik izrekel sankcije proti obema kluboma.

  15. marec 2016 > 12:40

 • BLOG: Boj za naslov je še kako odprt
  Blessing Eleke

  V 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije je večni derbi med Olimpijo in Mariborom zasenčil vse ostale tekme. Težko pričakovani obračun med Zeleno-belimi in Vijoličastimi je malce razočaral le s končnim rezultatom (0:0), sicer pa je imel vse sestavine pravega in predvsem izjemno pomembnega nogometnega derbija.

  07. marec 2016 > 21:11

 • Agim Ibraimi: To je bila prava evropska tekma
  Agim Ibraimi

  Tretji strelec slovenske nogometne lige, v letošnjem prvenstvu je zabil že deset golov, nogometaš Maribora Agim Ibraimi je sobotni večni derbi med Mariborom in Olimpijo zaznamoval z nekaj zanimivimi prodori in preigravanji, a med strelce se tokrat novopečeni Slovenec ni vpisal. Tekma se je končala brez zadetkov.

  07. marec 2016 > 11:44

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin