page name right

NK Olimpija • Nove kazni za Maribor in Olimpijo
  Ljudski vrt, Maribor - Olimpija

  Disciplinski sodnik Nogometne zveze Slovenije Roman Rogelj je po 25. krogu Prve lige Telekom Slovenije znova imel največ dela z Mariborom in Olimpijo. Štajercem je zaradi neprimernega vedenja navijačev naložil kazen 2100 evrov, Ljubljančanom pa zaradi podobnih razlogov 2350 evrov.

  21. marec 2017 > 15:04

 • Zmaji drugič zapored najboljši na Kodeljevem
  Jakob Novak

  Mladinsko moštvo NK Olimpija je drugo leto zapored osvojilo prestižni mednarodni turnir, že 18. Memorial Marjana Rožanca, na katerem je drugo mesto pripadlo beograjski Crveni zvezdi, tretji pa je bil na koncu sarajevski Željezničar.

  19. september 2016 > 11:17

 • Na Kodeljevem že 18. Memorial Marjana Rožanca
  Slovan

  Nogometno društvo Slovan bo letos znova organiziralo zanimiv mladinski turnir - 18. Memorial Marjana Rožanca, ki bo na Kodeljevem potekal konec tedna. Gre za nadaljevanje tradicionalnega turnirja Mira Maksa Perca, ki ga je Slovan prvič organiziral že leta 1969.

  16. september 2016 > 09:49

 • BLOG: Boj za oblast ali kaj drugega?
  Ranko Stojić, Marko Nikolić, Milan Mandarić

  NK Olimpija je že drugič v sezoni ostal brez glavnega trenerja. Zaradi rasistično obarvane zmerljivke naperjene proti Blessingu Elekeju je moral oditi sicer neporaženi Marko Nikolić, ki je moštvo zapustil na vrhu lestvice. Je bil rasizem resnično edini razlog za prekinitev sodelovanja s 36-letnim Beograjčanom?

  20. april 2016 > 09:12

 • ŠOK: Lazović ne bo igral za Olimpijo
  Danko Lazović

  Izkušeni srbski napadalec Danko Lazović v tej sezoni ne bo mogel zaigrati za Olimpijo. Kot poroča športni dnevnih Ekipa SN, Komisija za status nogometašev pri Mednarodni nogometni zvezi (Fifa) ni dovolila registracije nogometaša, kar pomeni, da bo lahko Lazović za zeleno-bele zaigral šele v naslednji sezoni.

  29. marec 2016 > 12:13

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin