page name right

Blaž Magdič
 • Verbič: Primarni cilj je točka, želimo si vse tri
  Benjamin Verbič

  Selektor slovenske nogometne reprezentance Srečko Katanec je na Brdu pri Kranju dočakal svoje izbrance, s katerimi bo na Gorenjskem opravil priprave pred nedeljsko kvalifikacijsko za svetovno prvenstvo 2018 v Glasgowu proti Škotski. Fantje so pred obračunom s Škoti dobro razpoloženi.

  20. marec 2017 > 20:12

 • Flisar po veliki smoli četrti na SP
  Filip Flisar

  Slovenski smučar prostega sloga Filip Flisar ni ubranil naslova svetovnega prvaka v smučarskem krosu. V finalu v Sierri Nevadi je v boju s Francozom Francoisom Placeom padel in tekmovanje končal kot četrti. Francoz je osvojil bron, zlato in srebro pa sta pripadla Švedu Victorju Oehlingu Norbergu in Novozelandcu Jamieju Prebblu.

  18. marec 2017 > 16:00

 • Štuhčeva za las ob superveleslalomski globus
  Ilka Štuhec, Aspen

  Ilka Štuhec je za pičlih pet točk oziroma 35 stotink sekunde izgubila boj za superveleslalomski mali kristalni globus. Štuhčeva je zadnji superveleslalom v sezoni svetovnega pokala v Aspnu končala na drugem mestu, pred njo se je uvrstila Tina Weirather iz Liechtensteina, ki je z zmago osvojila svoj prvi mali globus.

  16. marec 2017 > 17:29

 • Balotelli: Vse kar prebirate o meni je sra*je!
  Mario Balotelli

  Kontroverzen, samozavesten, egocentričen, neuravnovešen. To so le nekateri opisi francoskih in angleških medijev, ki vselej prežijo na poteze Maria Balotellija. Napadalec Nice je v velikem intervjuju za Radio Monte Carlo odkrito spregovoril o številnih temah, tudi o tistih, ki mu niso najljubše.

  16. marec 2017 > 14:27

 • Ilka Štuhec prva Slovenka s smukaškim globusom!
  Ilka Štuhec

  Ilka Štuhec je velika zmagovalka zadnjega smuka za svetovni pokal alpskih smučark v sezoni 2016/17. Štuhčeva je z zmago v Aspnu potrdila osvojeni mali kristalni globus za dobljeni smukaški seštevek svetovnega pokala. Šestindvajsetletna Mariborčanka je osvojila svojo še sedmo zmago v svetovnem pokalu ter četrto smukaško.

  15. marec 2017 > 19:17

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin