page name right

Celje Pivovarna Laško
 • Virtualen sprehod po domovanju nasprotnika
  Kristianstad Arena

  Rokometaši Celja konec tedna v sklopu lige prvakov igrajo proti Kristianstadu. Srečanje se bo odvilo v dvorani Kristianstad Arena. Zgrajena je bila leta 2009, je prava lepotica, sprejme pa nekaj manj kot 5000 gledalcev. Na svoji spletni strani nam švedski predstavnik ponuja možnost virtualnega sprehoda po dvorani.

  19. oktober 2016 > 08:57

 • SEHA: Prva zmaga za Velenje, Celjani strli Tatran
  Nejc Cehte

  Krvnik Gorenja, ki je Velenjčanom preprečil uvrstitev v ligo prvakov, je bil slovaški Tatran Prešov. Zdaj so slovaški rokometaši dobili slovensko zaušnico s strani Celja, ki jih je premagalo v gosteh. Madžarski velikan Veszprem je presenetljivo zelo gladko izgubil pri makedonskem Vardarju, prvo zmago v tekmovanju pa so vknjižili Velenjčani, ki so ugnali hrvaškega podprvaka Nexe s štirimi goli prednosti. V sklopu tega tedna bo odigrana še tekma Veszprema in Metalurga.

  11. september 2016 > 18:47

 • BLOG: Prihodnost zagotovljena in zavarovana
  RK Celje (Janc, Zarabec, Grošelj)

  Strinjam se. Celje v rokometu ni več tisto, kar je bilo denimo pred dobrim desetletjem. Vseeno pa se zgodba hrama slovenskega rokometa znova premika v smer uspešne poti. Zarabec, Janc, Grošelj, … tudi trener Tamše imajo dolgoročne pogodbe.

  09. marec 2016 > 14:36

 • BLOG: Več sreče prihodnjič!
  celje, veszprem

  Rokometni klub Celje Pivovarna Laško. Ime ob katerem so se rokometni Evropi ob koncu prejšnjega in začetku tega tisočletja »tresle hlače«. Vmes se je klub malo izgubil, sedaj pa se počasi vrača na prave tirnice. Pivovarji so evropsko sezono končali tako kot so jo tudi začeli. Z visoko zmago proti nebogljenim Turkom. Tokrat s štirinajstimi goli razlike, Turki so popolnoma odpovedali v obrambi, Celjani so zadeli kar 43-krat. Res je škoda tistega zadnjega zapravljenega napada v Zagrebu. Tista točka bi do zadnjega kotička napolnila Zlatorog v zadnjem obračunu skupinskega dela. Tisti gol bi pomenil napredovanje v osmino finala. Tako pa so na pol prazno dvorano nekoliko napolnili osnovnošolci in seveda tudi Florjani, ki so s klubom v dobrem in slabem.

  06. marec 2016 > 18:05

 • BLOG: Zagreb za Slovence prijazno okolje
  Zagreb - Celje

  Tri dni po tekmi, še vedno premlevam sobotno tekmo v Zagrebu. Dogajanje pred in ob tekmi je bilo po notah slovenskega prvaka, nesrečni zaključek pa je pravljico v nastajanju spremenil v nočno moro.

  01. marec 2016 > 12:25

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin