page name right

Dejan Zavec
 • Zavec se bo danes uradno poslovil od boksa
  Dejan Zavec

  Najboljši slovenski poklicni boksar Dejan Zavec, zdaj že nekaj mesecev v športnem pokoju, bo boksarske rokavice uradno na klin obesil drevi ob 20. uri v mariborski dvorani Tabor. Telo mu je po zadnjem porazu 25. novembra 2015 v ZDA proti Kubancu Erislandyju Lari povedalo, da je bilo 23 let v boksu dovolj.

  12. marec 2016 > 07:40

 • VIDEO: "Čas je za nove zmage, toda ne v ringu"
  dejan zavec

  Tako se je Dejan Zavec na spletnem omrežju Facebook s posnetkom zahvalil navijačem, ki so mu celotno kariero stali ob strani. Po 23 letih je najboljši slovenski boksar končal kariero!

  27. november 2015 > 14:47

 • FOTO: Tekma za svetovnega prvaka ali pasje borbe?
  Zavec - Lara

  Naš novinar se te dni mudi na Floridi. Pred dnevi je obiskal slovenski derbi v ligi NBA med Miami Heat in New York Knicks, ponoči pa si je ogledal tudi boksarski dvoboj Dejana Zavca s Kubancem Erislandyjem Laro za naslov svetovnega prvaka WBA in IBO. Naš boksar je dvoboj izgubil, naš novinar Jaka Raspet pa je bil negativno presenečen nad slabo organizacijo prireditve.

  26. november 2015 > 14:17

 • Zavec proti Lari do četrtega poraza v karieri
  Dejan Zavec

  Slovenski boksar Dejan Zavec je v Hialeahu na Floridi vknjižil svoj četrti poraz v karieri. S tehničnim knock outom ga je v 3. rundi supervelterske kategorije premagal Kubanec Erislandy Lara, ki je tako zadržal naslova prvaka WBA in IBO.

  26. november 2015 > 10:16

 • Zavec proti Lari po pasove ter večno slavo
  Dejan Zavec

  Najboljši slovenski boksar Dejan Zavec se bo v Hialeahu na Floridi pomeril s Kubancem Erislandyjem Laro. Zavec, prvak v supervelterski kategoriji verzije WBF, bo z v ZDA živečim Kubancem boksal za svetovne naslove v verzijah WBA, WBF in IBO. Dvoboj bo na sporedu ob 3. uri v četrtek zjutraj po slovenskem času.

  25. november 2015 > 10:09

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin