page name right

SP v Hokeju • ELITA: Čehi in Slovaki prihajajo v TOP formo
  Češka - Rusija

  Mimnuli teden so hokejske reprezentance opravile s prvimi testi v letu 2015. Tri mesece pred začetkom svetovnega prvenstva elitne divizije so Slovaki in Čehi tisti, ki so zabeležili odmevne zmage.

  10. februar 2015 > 14:33

 • Obliž prilepljen, legenda vzela slovo
  Rusija

  Finska v velikem finalu 78. svetovnega prvenstva v hokeju na ledu ni posolila ruskih ran z olimpijskih iger v Sočiju in je osvojila srebrno medaljo, Čehi pa bodo na domačem prvenstvu prihodnje leto pot do svetovnega prestola morali iskati brez veterana Jaromira Jagra.

  26. maj 2014 > 11:55

 • Polfinale: Pritisk in neobremenjenost
  Polfinale SP

  V polfinalu 78. svetovnega prvenstva v hokeju na ledu pričakujemo finale pred finalom ter dvoboj dveh neobremenjenih reprezentanc, ki sta, sodeč po igrah v Minsku, presegli svoja pričakovanja.

  24. maj 2014 > 13:48

 • Prvenstvo se zdaj začenja zares!
  Četrtfinale SP v hokeju

  V četrtfinalu 78. svetovnega prvenstva v hokeju na ledu je v primerjavi z lanskim prvenstvom na Švedskem in Finskem prišlo do dveh sprememb. Namesto aktualne podprvakinje Švice in Slovaške sta tu Francija in Belorusija, "velikih šest" pa opravičuje svoj status.

  22. maj 2014 > 04:06

 • VIDEO: Šatan zadnjič za Slovaško
  Miroslav Šatan

  Slovaški hokejski as Miroslav Šatan je po dvoboju proti Danski na SP v Belorusiji oznanil, da končuje reprezentančno in klubsko kariero. Njegova izjava je zbrane novinarje v tolikšni meri presenetila, da jo je moral večkrat ponoviti.

  21. maj 2014 > 10:27

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin