page name right

Crvena zvezda • Zmaji drugič zapored najboljši na Kodeljevem
  Jakob Novak

  Mladinsko moštvo NK Olimpija je drugo leto zapored osvojilo prestižni mednarodni turnir, že 18. Memorial Marjana Rožanca, na katerem je drugo mesto pripadlo beograjski Crveni zvezdi, tretji pa je bil na koncu sarajevski Željezničar.

  19. september 2016 > 11:17

 • Na Kodeljevem že 18. Memorial Marjana Rožanca
  Slovan

  Nogometno društvo Slovan bo letos znova organiziralo zanimiv mladinski turnir - 18. Memorial Marjana Rožanca, ki bo na Kodeljevem potekal konec tedna. Gre za nadaljevanje tradicionalnega turnirja Mira Maksa Perca, ki ga je Slovan prvič organiziral že leta 1969.

  16. september 2016 > 09:49

 • VIDEO: Podaja Sefiča, Zvezda izenačila
  CZ - Partizan

  Slovenski hokejist beograjske Crvene zvezde David Sefič se je na drugi tekmi finala srbskega državnega prvenstva v hokeju na ledu izkazal s podajo pri vodilnem zadetku rdeče-belih za 3:2. Napadalec z Bleda je za gol podal Slovaku Lukašu Klimi.

  15. marec 2016 > 09:21

 • VIDEO: Rajanje v Beogradu
  czv

  Navijači Crvene Zvezde slovijo po svoji goreči pripadnosti klubu. Svojim ljubljencem so tokrat pripravili prav posebno presenečenje. Klub je praznoval 71-letnico obstoja in dobil darilo na tekmi proti Jagodini v obliki dih jemajoče kulise.

  08. marec 2016 > 12:10

 • VIDEO: Navijači Zvezde glasni kot še nikoli
  zvezda-bayern

  Košarkarji Crvene Zvezde so se z včerajšnjo zmago nad bavarskim velikanom Bayernom uvrstili med najboljših šestnajst ekip v Evroligi. Dvorana Pionir je pokala po šivih zaradi gneče, pa tudi zaradi neverjetno glasnega navijanja navijačev Zvezde.

  19. december 2015 > 11:54

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin