page name right

Los Angeles Kings • V Francijo brez Anžeta!
  Jan Urbas in Anže Kopitar

  Novo vodstvo Los Angeles Kings na čelu s športnim direktorjem Robom Blakeom Anžetu Kopitarju ni prižgalo zelene luči za nastop na svetovnem prvenstvu v hokeju na ledu v Franciji!

  12. april 2017 > 09:05

 • Kopitar prebil strelski led, kralji do prve zmage
  Anže Kopitar

  V severnoameriški hokejski ligi potekajo tekme prvega kroga končnice. Moštvo Los Angeles Kings je v gosteh po podaljšku z 2:1 premagalo San Jose Sharks ter slavilo prvo zmago v letošnji končnici. San Jose v seriji tako vodi le še z 2:1. Anže Kopitar je bil strelec gola za izenačenje na 1:1 v prvi tretjini, Tanner Pearson pa je zadel za zmago v podaljšku.

  19. april 2016 > 08:04

 • "Vemo, da lahko spet osvojimo naslov"
  Anže Kopitar

  Redni del sezone 2015/16 v severnoameriški hokejski ligi NHL je končan. Los Angeles Kings je z drugim mestom v pacifiški skupini hitro pozabil na lanski spodrsljaj. Pred začetkom končnice in lovom na tretji Stanleyjev pokal je Anže Kopitar v pogovoru za spletni portal www.ak-11.com takole strnil svoje misli: "Vemo, da lahko spet osvojimo naslov."

  12. april 2016 > 11:46

 • Kopitar brez točk, Kralji brez zmage
  Anže Kopitar

  Moštvo severnoameriške hokejske lige NHL Los Angeles Kings je v noči na torek izgubilo v gosteh pri Vancouver Canucks z 2:3. Slovenec v dresu kraljev Anže Kopitar je poskusil z dvema streloma na gol gostiteljev, a ni bil uspešen. Gola za kralje sta prispevala Tyler Toffoli in Kyle Clifford.

  05. april 2016 > 11:20

 • VIDEO: Nora obramba ni preprečila poraza
  jonathan quick

  Hokejisti Washington Capitals so še drugič v zgodovini te franšize, prvič po sezoni 2009/10, osvojili predsedniški pokal kot najboljša ekipa v rednem delu severnoameriške lige NHL. Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja je izgubil v derbiju tihomorske divizije v gosteh pri San Jose Sharks z 2:5.

  29. marec 2016 > 10:24

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin