page name right

Šport TV • NY Rangers, St. Louis in Edmonton v četrtfinale
  Matts Zuccarello

  Znani so še trije udeleženci četrtfinala končnice severnoameriške hokejske lige NHL. V 2. krog sklepnega dela prvenstva so se uvrstile ekipe New York Rangers, St. Louis Blues in Edmonton Oilers.

  23. april 2017 > 10:22

 • Na Otočec ne bo ne Ovčarova ne Tokića
  Bojan Tokič

  Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokić ne bo nastopil na Mednarodnem odprtem prvenstvu Slovenije, ki se bo v četrtek, 26. aprila, začelo na Otočcu. Novogoričan se je odločil, da potegne črto čez nastope na slovenskih turnirjih, lanski na Otočcu je bil tako njegov zadnji.

  23. april 2017 > 08:41

 • Garnbretova prepričljivo v finale
  Janja Garnbret

  Trenutno najboljša slovenska športna plezalka Janja Garnbret nadaljuje z odličnimi predstavami. Osemnajstletna tekmovalka se je z najbolj prepričljivo predstavo polfinala uvrstila v današnji finale druge letošnje balvanske preizkušnje svetovnega pokala v športnem plezanju, ki poteka v Chongqingu na Kitajskem.

  23. april 2017 > 07:55

 • VAR v Serie A že v naslednji sezoni
  VAR

  Na zadnjem klubskem svetovnem prvenstvu so testno preskusili virtualnega sodnika VAR. Odzivi so bili dobri, čeprav je bilo nekaj težav, v Italiji pa so v teh dneh sporočili, da bodo v prihajajoči sezoni med elito že posegli po omenjeni tehnologiji.

  23. april 2017 > 07:50

 • Allegri: Tekma proti Genoi lahko odloči scudetto
  massimiliano allegri

  Juventus je po zmagi proti Barceloni in preboju v polfinale Lige prvakov v sedmih nebesih, trener Massimiliano Allegri pa poskuša pomiriti evforijo.

  23. april 2017 > 07:31

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin