page name right

Liga prvakov v futsalu
 • Oplastu ni uspelo presenečenje
  Oplast

  Slovenski državni prvak v futsalu Oplast je s porazom končal nastope v letošnji ligi prvakov. V tretjem kolu turnirja v Novi Gorici ga je s 6:2 (3:1) ugnal Interviu Movistar, ki je ob ukrajinski Lokomotivi napredoval v elitni del. Ekipa iz Kobarida je z zmago in dvema porazoma na turnirju zasedla tretje mesto.

  05. oktober 2014 > 23:59

 • Za uvod visok poraz Oplasta
  Oplast

  Slovenski prvaki v futsalu, igralci kobariškega Oplata, so v 1. kolu turnirja lige prvakov v Novi Gorici izgubili proti ukrajinskemu Lokomotivu iz Harkova z 1:6 (1:3). Častni gol za Primorce je v prvem delu dosegel Jaka Sovdat, ki je takrat izenačil na 1:1. V prvi tekmi turnirja je Inter FS premagal ekipo Hovocubo s 5:0 (1:0).

  02. oktober 2014 > 23:01

 • Oplast v troboj za drugo mesto v Novi Gorici
  Futsalerji Oplasta Kobarida

  Slovenski prvak v futsalu Oplast iz Kobarida bo v četrtek začel nastopanje v glavnem delu lige prvakov. Turnir skupine 4 bo v Novi Gorici, kjer bodo igrali še španski Inter FS, nizozemski Hovocubo in ukrajinski Lokomotiv Harkov. Glavni in edini favorit turnirja je Inter, drugi trije pa se bodo borili za preostalo mesto.

  30. september 2014 > 15:53

 • Futsal, LP: Litijani začeli s porazom
  Željko Mitrakovič

  Slovenski prvak v dvoranskem nogometu Litija je prvo tekmo turnirja elitnega dela lige prvakov začel s porazom. V Laškem so Litijani izgubili proti srbskemu Ekonomcu z 2:4 (1:2).

  20. november 2013 > 23:17

 • VIDEO: Razlika je v 8 milijonih evrih
  Damir Puškar

  Po odlični predstavi Litije proti evropskemu prvaku v dvoranskemu nogometu, Barceloni, sta pred mikrofon Šport TV-ja stopila trener Tomi Horvat in eden glavnih junakov tekme, vratar Damir Puškar.

  14. oktober 2012 > 06:45

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin