page name right

Liga prvakov v futsalu
 • Oplast v troboj za drugo mesto v Novi Gorici
  Futsalerji Oplasta Kobarida

  Slovenski prvak v futsalu Oplast iz Kobarida bo v četrtek začel nastopanje v glavnem delu lige prvakov. Turnir skupine 4 bo v Novi Gorici, kjer bodo igrali še španski Inter FS, nizozemski Hovocubo in ukrajinski Lokomotiv Harkov. Glavni in edini favorit turnirja je Inter, drugi trije pa se bodo borili za preostalo mesto.

  30. september 2014 > 15:53

 • Futsal, LP: Litijani začeli s porazom
  Željko Mitrakovič

  Slovenski prvak v dvoranskem nogometu Litija je prvo tekmo turnirja elitnega dela lige prvakov začel s porazom. V Laškem so Litijani izgubili proti srbskemu Ekonomcu z 2:4 (1:2).

  20. november 2013 > 23:17

 • VIDEO: Razlika je v 8 milijonih evrih
  Damir Puškar

  Po odlični predstavi Litije proti evropskemu prvaku v dvoranskemu nogometu, Barceloni, sta pred mikrofon Šport TV-ja stopila trener Tomi Horvat in eden glavnih junakov tekme, vratar Damir Puškar.

  14. oktober 2012 > 06:45

 • Evropski prvak s težavami preko Litije
  Barcelona - Litija

  Futsal spektakel v Laškem se je razpletel po pričakovanjih. Na turnir zaključne četverice Lige prvakov se je iz skupine A elitnega turnirja uvrstila branilka naslova, Barcelona, ki je na odločilni tekmi premagala slovenskega prvaka, Litijo. A zmaga Barcelone ni bila lahka, kot bi kdo pričakoval. Končnih 3:0 za Katalonce pa vendarle odraža premoč Barcelone v družbi Litije, Araza in Splita.

  13. oktober 2012 > 23:11

 • VIDEO: Proti Barci brez bele zastave
  Igor Osredkar

  Nogometaši Litije so z odliko opravili prvi dve tekmi elitnega turnirja Lige prvakov v Litiji, potem ko so premagali Araz in Split. Tekma leta Litijo čaka v soboto, ko se bo pomerila z evropskim prvakom, Barcelono. Tekma bo odločala o potniku na zaključni turnir najboljše četverice letošnje Lige prvakov.

  13. oktober 2012 > 11:18

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin