page name right

Liga prvakov v futsalu
 • Futsal, LP: Litijani začeli s porazom
  Željko Mitrakovič

  Slovenski prvak v dvoranskem nogometu Litija je prvo tekmo turnirja elitnega dela lige prvakov začel s porazom. V Laškem so Litijani izgubili proti srbskemu Ekonomcu z 2:4 (1:2).

  20. november 2013 > 23:17

 • VIDEO: Razlika je v 8 milijonih evrih
  Damir Puškar

  Po odlični predstavi Litije proti evropskemu prvaku v dvoranskemu nogometu, Barceloni, sta pred mikrofon Šport TV-ja stopila trener Tomi Horvat in eden glavnih junakov tekme, vratar Damir Puškar.

  14. oktober 2012 > 06:45

 • Evropski prvak s težavami preko Litije
  Barcelona - Litija

  Futsal spektakel v Laškem se je razpletel po pričakovanjih. Na turnir zaključne četverice Lige prvakov se je iz skupine A elitnega turnirja uvrstila branilka naslova, Barcelona, ki je na odločilni tekmi premagala slovenskega prvaka, Litijo. A zmaga Barcelone ni bila lahka, kot bi kdo pričakoval. Končnih 3:0 za Katalonce pa vendarle odraža premoč Barcelone v družbi Litije, Araza in Splita.

  13. oktober 2012 > 23:11

 • VIDEO: Proti Barci brez bele zastave
  Igor Osredkar

  Nogometaši Litije so z odliko opravili prvi dve tekmi elitnega turnirja Lige prvakov v Litiji, potem ko so premagali Araz in Split. Tekma leta Litijo čaka v soboto, ko se bo pomerila z evropskim prvakom, Barcelono. Tekma bo odločala o potniku na zaključni turnir najboljše četverice letošnje Lige prvakov.

  13. oktober 2012 > 11:18

 • Futsal LP: Malonogometni virtuozi v Laškem
  Litija - Barcelona

  Nogometaše Litije drevi ob 20.30 v Laškem čaka še pika na i elitnega dela lige prvakov v futsalu (dvoranskem nogometu). V 3. kolu turnirja se bodo pomerili z branilko naslova Barcelono. Tako Blaugrana kot slovenski prvaki so v uvodnih dveh kolih zabeležili dve zmagi, izrazita vloga favorita pa kljub temu pripada Barceloni. V nadaljevanje tekmovanja se uvrsti le zmagovalec skupine.

  13. oktober 2012 > 08:31

 • Prikaži vse  

Zadnje novice


Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin