page name right

Dinamo Zagreb
 • Brekalo iz Dinama v Wolfsburg
  Josip Brekalo

  Hrvaški nogometni prvak Dinamo iz Zagreba nadaljuje prodajo svojih mladih, nadarjenih igralcev. Zadnji v vrsti, ki zapušča Maksimir, še ne 18-letni Josip Brekalo, reprezentant mlajših hrvaških selekcij, je podpisal pogodbo z nemškim prvoligašem Wolfsburgom. Prestop je vreden okoli deset milijonov evrov.

  16. maj 2016 > 09:04

 • Zadnja priložnost za Rijeko
  Rijeka - Dinamo

  Danes zvečer si boste lahko na našem prvem programu ogledali derbi prve hrvaške nogometne lige med Rijeko in Dinamom. Derbi na reški Rujevici bi lahko drastično dvignil zanimivost v boju za naslov prvaka, lahko pa bi tudi že ponudil odgovor na vprašanje, katera ekipa bo letos osvojila naslov državnega prvaka.

  19. april 2016 > 09:28

 • Dve težavi Matjaža Keka
  Dinamo - Rijeka

  V nedeljo se bosta v okviru 23. kroga 1. hrvaške nogometne lige v zagrebškem Maksimiru pomerila Dinamo in Rijeka. Derbi v zadnjih letih dveh najboljših hrvaških klubov bi lahko morda že odločil boj za naslov državnega prvaka. Obračun med modrimi in belimi si boste lahko v živo ogledali samo na Šport TV.

  18. februar 2016 > 09:30

 • Mamić ni več izvršni predsednik Dinama
  Zdravko Mamić

  Zdravko Mamić ni več izvršni predsednik zagrebškega Dinama, temveč le še svetovalec v klubu, je danes obelodanil na novinarski konferenci, potem ko je Urad za preprečevanje korupcije in organiziranega kriminala (Uskok) v ponedeljek objavil, da je razširil preiskavo, saj naj bi Mamić in druščina Dinamu vzeli še 9,1 milijona evrov.

  09. februar 2016 > 16:54

 • Zagreb v pričakovanju večnega derbija
  hajduk - dinamo

  Danes bo peklensko vroče na Šport TV že ob 14:55, ko se bosta na našem prvem programu spopadla največja hrvaška kluba Dinamo in Hajduk. Zadnji dve medsebojni tekmi sta ponudili remi, septemberska v Splitu, pa je bila sploh ena izmed najbolj kontroverznih v zgodovini hrvaške lige. Razlog? Preverite v posnetku.

  05. december 2015 > 11:36

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin