page name right

Dinamo Zagreb
 • 3, 4, Šport - Pred Rijeka - Dinamo
  34sport.jpg

  V sedmi oddaji 3, 4, Šport smo pred tekmo Rijeka - Dinamo gostili nekdanjega nogometnega reprezenanta Grego Židana in našega komentatorja Nejca Mravljo!

  10. april 2017 > 09:04

 • VIDEO: Matjaž Kek o vsem, kar se "kuha" na Reki
  Matjaž Kek in Dani Bavec

  Matjaž Kek, izredno uspešen trener HNK Rijeka, se bo v soboto na velikem derbiju, ki bo v veliki meri odločal o razpletu hrvaškega prvenstva pomeril proti Dinamu. Ob obisku naše ekipe je nekdanji selektor slovenske reprezentance opisal pot, ki jo je v tej in prejšnjih sezonah napravilo istrsko moštvo.

  07. april 2017 > 16:48

 • Brekalo iz Dinama v Wolfsburg
  Josip Brekalo

  Hrvaški nogometni prvak Dinamo iz Zagreba nadaljuje prodajo svojih mladih, nadarjenih igralcev. Zadnji v vrsti, ki zapušča Maksimir, še ne 18-letni Josip Brekalo, reprezentant mlajših hrvaških selekcij, je podpisal pogodbo z nemškim prvoligašem Wolfsburgom. Prestop je vreden okoli deset milijonov evrov.

  16. maj 2016 > 09:04

 • Zadnja priložnost za Rijeko
  Rijeka - Dinamo

  Danes zvečer si boste lahko na našem prvem programu ogledali derbi prve hrvaške nogometne lige med Rijeko in Dinamom. Derbi na reški Rujevici bi lahko drastično dvignil zanimivost v boju za naslov prvaka, lahko pa bi tudi že ponudil odgovor na vprašanje, katera ekipa bo letos osvojila naslov državnega prvaka.

  19. april 2016 > 09:28

 • Dve težavi Matjaža Keka
  Dinamo - Rijeka

  V nedeljo se bosta v okviru 23. kroga 1. hrvaške nogometne lige v zagrebškem Maksimiru pomerila Dinamo in Rijeka. Derbi v zadnjih letih dveh najboljših hrvaških klubov bi lahko morda že odločil boj za naslov državnega prvaka. Obračun med modrimi in belimi si boste lahko v živo ogledali samo na Šport TV.

  18. februar 2016 > 09:30

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin