page name right

STA
 • NY Rangers, St. Louis in Edmonton v četrtfinale
  Matts Zuccarello

  Znani so še trije udeleženci četrtfinala končnice severnoameriške hokejske lige NHL. V 2. krog sklepnega dela prvenstva so se uvrstile ekipe New York Rangers, St. Louis Blues in Edmonton Oilers.

  23. april 2017 > 10:22

 • Na Otočec ne bo ne Ovčarova ne Tokića
  Bojan Tokič

  Najboljši slovenski namiznoteniški igralec Bojan Tokić ne bo nastopil na Mednarodnem odprtem prvenstvu Slovenije, ki se bo v četrtek, 26. aprila, začelo na Otočcu. Novogoričan se je odločil, da potegne črto čez nastope na slovenskih turnirjih, lanski na Otočcu je bil tako njegov zadnji.

  23. april 2017 > 08:41

 • Garnbretova prepričljivo v finale
  Janja Garnbret

  Trenutno najboljša slovenska športna plezalka Janja Garnbret nadaljuje z odličnimi predstavami. Osemnajstletna tekmovalka se je z najbolj prepričljivo predstavo polfinala uvrstila v današnji finale druge letošnje balvanske preizkušnje svetovnega pokala v športnem plezanju, ki poteka v Chongqingu na Kitajskem.

  23. april 2017 > 07:55

 • VIDEO: Tim dobro začel, nato padel na 6. mesto
  Tim Gajser

  Nedeljsko dirko svetovnega prvenstva v motokrosu bo v elitnem razredu MXGP Tim Gajser, svetovni prvak in vodilni v letošnjem seštevku, začel s šestega startnega izhodišča, ki si ga je priboril v današnjih kvalifikacijah. Najboljši je bil njegov najbližji zasledovalec v SP Italijan Antonio Cairoli.

  22. april 2017 > 21:22

 • Bodoči premierligaški vratar zabil dva avtogola
  David Stockdale

  Vratar angleškega kluba Brighton David Stockdale, ki bo v prihodnji sezoni igral v premierligi, je tri kroge pred koncem druge angleške nogometne lige v Norwichu v prvem polčasu dosegel dva avtogola. Obakrat se je žoga po zadeti vratnici odbila v njegov hrbet in končala v mreži.

  22. april 2017 > 18:29

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin