page name right

STA
 • Peter Prevc: Boril sem se, boj ni bil uspešen!
  Peter Prevc - Planica 2017

  Slovenija je na finalu sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih na letalnici v Planici na ekipni tekmi zasedla peto mesto in več kot 50 točk zaostala za tretjeuvrščeno Poljsko, prepričljivo pa je zmago iz lanskega leta ubranila Norveška pred Nemčijo, četrta je bila Avstrija. Slovenija je bila lani pod Poncami ekipno druga.

  25. marec 2017 > 17:17

 • Slovenski nogometaši prispeli v sončni Glasgow
  GettyImages

  Slovenska nogometna reprezentanca je prispela v s soncem obsijani Glasgow, kjer jo v nedeljo ob 20.45 čaka kvalifikacijska tekma za svetovno prvenstvo 2018. Tekmec bo Škotska, v slovenskem taboru pa so dobro razpoloženi in pravijo, da bo ob pravem pristopu tudi razplet ugoden.

  25. marec 2017 > 15:56

 • Barcelona bo stadion poimenovala po Cruyffu
  GettyImages

  Katalonski nogometni velikan Barcelona bo na prenovljen stadion Camp Nou umestil tudi kip velike legende kluba, Johana Cruyffa, je danes potrdil predsednik blaugrane Josep Maria Bartomeu. Poleg tega pa bo tudi novi stadion Barce B nosil ime slovitega Nizozemca.

  25. marec 2017 > 15:27

 • Norvežanom ekipna tekma, Slovenci brez stopničk
  sportida

  Norveški smučarski skakalci so zmagovalci ekipne tekme za svetovni pokal v poletih v Planici. Slovenci Anže Semenič, Domen Prevc, Jurij Tepeš in Peter Prevc so pred domačimi gledalci zasedli peto mesto. Norveška je pod Poncami zbrala 1551,6 točke, drugo mesto je osvojila Nemčija s 1502,6 točke, tretje pa Poljska s 1493,8 točke.

  25. marec 2017 > 12:52

 • Pred Staples Centrom odkrili kip Shaquilla O'Neala
  GettyImages

  Pred dvorano Staples Center v Los Angelesu so odkrili ogromen kip nekdanjega košarkarskega zvezdnika Shaquilla O'Neala v njegovem značilnem slogu: med zabijanjem. O'Nealu so se ob odkritju kipa med drugimi poklonili legendarni igralci LA Lakers Kareem Abdul-Jabaar, Jerry West, Kobe Bryant in trener Phil Jackson.

  25. marec 2017 > 10:41

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin