page name right

Genoa • VIDEO: Izključitev Slovenca, evrogol Pavolettija
  Siniša Anđelkovič

  Na prvi nedeljski tekmi 20. kroga italijanske Serie A sta se na Marassiju pomerila Genova in Palermo. Pri Palermu je na klopi sedel Aljaž Struna, tekmo pa je v prvi postavi začel Siniša Anđelkovič. Nekdanji branilec Maribora je nase opozoril z dvema rumenima kartonoma in posledično izključitvijo, ki je botrovala visoki zmagi Genove s 4:0. Z dvema goloma je pri domačih Grifonih zasijal Leonardo Pavoletti.

  18. januar 2016 > 09:51

 • Bodo Italijani Olimpiji speljali Elekeja?
  Denis Klinar, Blessing Eleke

  Italijanski mediji so razširili novico novinarja Skya Gianluce Di Marzia, ki je eden bolje informiranih, kar zadeva nogometne tržnice, da se je v zadnjih urah Genoa ogrela za usluge novogoriškega napadalca Blessinga Elekeja.

  02. januar 2016 > 20:51

 • Mexes zabil gol, Menez po napaki sodnika RK
  Philippe Mexes

  Na sinočnji tekmi med AC Milanom in Genovo (1:3), je francoski branilec Philippe Mexes v 66-ti minuti dosegel lep gol, potem pa bil posredno odgovoren za rdeči karton rojaka in soigralca Jeremya Meneza. Glavni sodnik Piero Giacomelli iz Trsta je bil sinoči malce zmeden.

  30. april 2015 > 14:03

 • Siniša Mihajlović izgubil nadzor (video)
  Siniša Mihajlović

  Sampdoria in Genoa sta mestni derbi končali brez zmagovalca. Bilo je 1:1, a Genoa je v zadnjih sekundah imela priložnost za zmago. Po prostem strelu se je zatresla prečka, trener Sampdorie, Siniša Mihajlović, pa je nato branilcem želel dopovedati svoje mnenje.

  25. februar 2015 > 23:43

 • Orli proti grifonom
  Lazio Genoa

  V ponedeljkovi predzadnji tekmi dvaindvajsetega kroga italijanske Serie A se bosta pomerili moštvi, ki imata za svoja simbola leteči živali, rimski Lazio in Genoa. Domači orli zasedajo šesto mesto na lestvici in so pred tekmo rahel favorit.

  09. februar 2015 > 13:21

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin