page name right

Udinese
 • De Canio novi trener Udineseja
  Luigi De Canio

  Luigi De Canio je postal novi trener italijanskega prvoligaša Udineseja. Videmčani so novico že potrdili, De Canio pa bo na njihovi klopi sedel najmanj do konca sezone 2015/2016. To bo njegova druga avantura z Udinesejem.

  15. marec 2016 > 10:47

 • Stefano Colantuono izgubil delo pri Udineseju
  Stefano Colantuono

  Vodstvo Udineseja je zavoljo slabih izidov v elitnem italijanskem nogometnem ligaškem tekmovanju serie A z mesta trenerja odstavilo Stefana Colantuona.

  14. marec 2016 > 14:48

 • Legendarni Toto pravi, dovolj je!
  Antonio Di Natale

  Antonio Di Natale je pri svojih 38 letih bržkone rekel zadnjo nogometno besedo. Iz tabora Udineseja se namreč širijo novice, da bo že pred božičem prekinil pogodbo in končal nogometno kariero.

  29. november 2015 > 11:44

 • VIDEO: Novi Friulli bo kmalu nared
  Friulli

  Italijanski prvoligaš Udinese Calcio bo v prihodnji sezoni igral na novem stadionu. Če smo bolj natančni, bo sedanji stadion Friulli deležen temeljite prenove in bo eden najmodernejših objektov na apeninskem polotoku.

  12. junij 2015 > 10:44

 • VIDEO: Candreva ala Panenka
  Antonio Candreva

  Antonio Candreva je na zadnji ligaški tekmi med Laziom in Udinesejem enajstmetrovko izvedel na mojstrski način ter v stilu Panenke žogo plasiral prek vratarja. To je bil že tretji takšen gol Candreve v SerieA, saj je isto potezo uporabil predlani proti Sampdorii in lani proti Torinu. Na začetku letošnje sezone je sicer streljal običajno, a zgrešil, tako da se je očitno spet vrnil k preverjeni metodi.

  17. februar 2015 > 12:08

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin