page name right

Lazio • Lazio pred prelomnico
  Lazio

  Lazio letos ne dosega rezultatov iz pretekle sezone, ko je osvojil tretje mesto v italijanskem državnem prvenstvu. Kasneje se Rimljanom sicer ni uspelo uvrstiti v skupinski del Lige prvakov, a so večji del sezone zelo uspešno nastopali vsaj v Evropski ligi.

  22. marec 2016 > 14:06

 • Lazio si želi ostati nepremagan v Evropi
  Galatasaray - Lazio

  Rimski Lazio v letošnji sezoni Serie A ne blesti preveč. Povsem drugačen obraz kaže v Evropski ligi, kjer je v tej sezoni še neporažen. V šestnajstini finala se bodo Biancocelesti pomerili s turškim Galatasarayjem, prvo tekmo pa si boste lahko danes ob 21. uri ogledali samo na Šport TV 1.

  18. februar 2016 > 09:07

 • Rimski derbi, Superclasico in Derby Paulista
  TOP 3 Luka C

  Leto 2015 se bliža koncu. Bilo je zelo zanimivo in razburljivo. Še posebej to velja za nogometni svet, katerega del sem zadnji dve leti kot komentator tudi sam. Za vas sem izbral tri najljubše tekme iz iztekajočega se leta. Ker vse poti vodijo v Rim, bomo začeli v italijanski prestolnici.

  24. december 2015 > 08:09

 • VIDEO: Melo po stopnji grobosti v svojem svetu
  felipe melo

  Že smo vam pokazali, kako je na včerajšnjem derbiju med Interjem in Laziem Samir Handanović ubranil enajstmetrovko in še enkrat dokazal, da je najboljši vratar v Italiji, ko pride do tega elementa. Tekmo pa je zaznamoval tudi Felipe Melo, ki je vnovič dokazal, da je nogometaš, ki marsikdaj ne razmišlja, kaj na igrišču počne.

  21. december 2015 > 14:52

 • VIDEO: Ko se De Rossi vživi v navijanje
  de rossi skandira

  Včeraj smo na naši televiziji spremljali rimski derbi, ki ga je dobila Roma. Sinovi volkulje so povedli že v 10. minuti, ko je enajstmetrovko realiziral bosanski napadalec Edin Džeko.

  09. november 2015 > 16:35

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin