page name right

Tina Maze • Tina in njen dan D, v četrtek pade odločitev
  Tina Maze

  Najuspešnejša slovenska alpska smučarka Tina Maze bo v četrtek v avstrijskem Söldnu sklicala novinarsko konferenco. Po pričakovanjih bo slovenska smučarska kraljica tik pred uradnim začetkom sezone sporočila odločitev o nadaljevanju tekmovalne poti.

  19. oktober 2016 > 09:10

 • Najboljša na svetu Bolt in Serena, Tina Maze peta
  Usain Bolt

  Jamajški atlet Usain Bolt in ameriška teniška igralka Serena Williams sta najboljša športnika oziroma športnica po izboru osrednjega francoskega športnega časnika L'Equipe. V ženski konkurenci je visoko peto mesto zasedla slovenska alpska smučarka Tina Maze, ki je v minuli sezoni za las zgrešila veliki kristalni globus, v tej sezoni pa ne nastopa.

  26. december 2015 > 16:43

 • Tina vodi na Facebooku, Anže na Twitterju
  Tina Maze

  Prva dama slovenskega športa Tina Maze je z naskokom najbolj 'všečkana' slovenska športnica na Facebooku, hokejski zvezdnik Anže Kopitar pa ima največ sledilcev na Twitterju. Med športnimi kolektivi je na obeh socialnih platformah na vrhu nogometni klub Maribor.

  22. oktober 2015 > 11:17

 • Potrjeni alpinci, na seznamu tudi Mazejeva
  Tina Maze

  Odbor panoge za alpsko smučanje Smučarske zveze Slovenije je potrdil reprezentance za sezono 2015/2016, v kateri je sicer tudi Tina Maze, ki pa se je že po koncu minule sezone odločila, da si bo vzela leto dni premora. Sprejeli so tudi finančni načrt v višini 1,5 milijona evrov, program dela in sestavo strokovnega vodstva alpskih ekip.

  08. julij 2015 > 09:55

 • Tina Maze: Brez športa ne gre
  Tina Maze

  Tina Maze, ki je v začetku meseca z izjavo za javnost sporočila odločitev o enoletni zamrznitvi tekmovalnega statusa, se po tem o tej temi ni več oglašala. Medijski molk je prekinila po Večeru šampionov v Unionski dvorani, na katerem ji je Smučarska zveza Slovenije podelila kipec Bloškega smučarja za najboljšo slovensko alpsko smučarko.

  21. maj 2015 > 09:25

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin