page name right

Juventus • Juventus Barceloni speljal Buffona
  Gianluigi Buffon

  Gianluigi Buffon je na zadnjem dvoboju Serie A prišel do novega velikega mejnika, saj je postal nogometaš, ki je v italijanskem prvenstvu odigral največ minut za moštvo iz Torina. Toda, kot razkriva njegov agent, bi se njegova kariera lahko povsem drugače zasukala. Juventusu je leta 2001 uspelo prelisičiti slovito Barcelono.

  21. marec 2017 > 16:47

 • Juventus je kupil Berardija
  Domenico Berardi

  Juventus se je s Sassuolom dogovoril o poletni selitvi Domenica Berardija v Torino. Bianconeri bodo za napadalca Neroverdov plačali že vnaprej dogovorjenih 25 milijonov evrov. Sassuolo bo zamenjavo našel v obstoječem kadru.

  12. april 2016 > 14:11

 • Bavarci igrali za svoja "jajca"
  Pep Guardiola

  Včeraj sta bili odigrani zadnji tekmi osmine finala Lige prvakov. Najbolj vroče je bilo na Bavarskem, kjer so domačini komaj odnesli celo kožo.

  17. marec 2016 > 10:22

 • Priložnost bo dobil proti svojim nekdanjim
  Hernanes

  Hernanes se je pred začetkom letošnje sezone preselil iz Interja v Juventus za približno 11 milijonov evrov, njegov začetek pa je bil daleč od pričakovanj. Tiste redke minute, ki jih je prebil na zelenici, je odigral pod povprečjem, na zadnji tekmi proti Bayernu pa je bil eden boljših posameznikov in bo dobil mesto v prvi postavi tudi proti Interju, njegovi nekdanji ekipi.

  27. februar 2016 > 08:22

 • Podcast: S04E35, Juventus melje naprej
  PODCAST_NASLOVNICA

  Žiga Ikič in Luka Cotič sta v današnjem nogometnem podcastu obdelala dogajanje v Serie A, poudarek pa je bil na derbiju med Juventusom in Napolijem.

  16. februar 2016 > 11:19

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin