page name right

Anže Kopitarla kings

 • Podaja za Kopija, zmaga Kraljev
  Anže Kopitar

  Moštvo severnoameriške hokejske lige NHL Los Angeles Kings je v noči na nedeljo po kazenskih strelih s 4:3 v domačem Staples Centru premagalo Vancouver Canucks.

  23. oktober 2016 > 09:04

 • Kopi med strelci, Kralji tretjič praznih rok
  Anže Kopitar

  Hokejisti iz Los Angelesa so doživeli tretji poraz v severnoameriški ligi NHL. Ekipa slovenskega hokejskega zvezdnika Anžeta Kopitarja je po uvodnih porazih proti San Joseju in Philadelphii tokrat klonila v St. Paulu, Minnesota je slavila s 6:3.

  19. oktober 2016 > 08:37

 • VIDEO: Anže Kopitar v pogovoru za ŠTV!
  Anže Kopitar

  Najboljši slovenski hokejist Anže Kopitar se je tudi v tej sezoni vrnil v domovino hitreje, kot si je želel pred sezono. Čeprav za spoznanje bolje kot v prejšnji sezoni, se je letošnja končala z izpadom v prvem krogu končnice. A pred Kopitarjem je novo delovno poletje, predvsem pa dva jesenska cilja, olimpijske kvalifikacije in svetovni pokal.

  30. maj 2016 > 17:06

 • Kopitar zaključil sezono NHL
  Anže Kopitar

  Hokejisti Los Angeles Kings so v peti tekmi prvega kroga končnice severnoameriške lige NHL proti San Jose Sharks izgubili s 3:6 in se poslovili od sanj o vnovičnem pohodu proti vrhu najmočnejše hokejske lige na svetu. San Jose je bil boljši s 4:1 v zmagah.

  23. april 2016 > 10:13

 • Kopitar prebil strelski led, kralji do prve zmage
  Anže Kopitar

  V severnoameriški hokejski ligi potekajo tekme prvega kroga končnice. Moštvo Los Angeles Kings je v gosteh po podaljšku z 2:1 premagalo San Jose Sharks ter slavilo prvo zmago v letošnji končnici. San Jose v seriji tako vodi le še z 2:1. Anže Kopitar je bil strelec gola za izenačenje na 1:1 v prvi tretjini, Tanner Pearson pa je zadel za zmago v podaljšku.

  19. april 2016 > 08:04

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin