page name right

Marko Premrl • VIDEO: VAR dvakrat rešil sodnika
  VAR Avstralija

  Na tekmi avstralskega prvenstva med Sydneyjem in Perthom je nova tehnologija, ki pomaga sodnikom, kar dvakrat priskočila na pomoč, da se je delivec pravice prav odločili. Na tapeti je bil predvsem stranski, ki je dosodil dva prepovedana položaja, a ne prvega ne drugega ni bilo.

  30. april 2017 > 11:40

 • Predsednik Torina "joče": Takšen Juve nam škodi
  Cairo, Mihajlović

  Torinski derbi, ki bo na sporedu prihodnji teden, se je že začel. O črno-belih se je razgovoril predsednik Torina Urbano Cairo.

  30. april 2017 > 08:48

 • Agent: Mbappeja si lahko privoščijo le 4 klubi
  Kylian Mbappe

  Monacov najstnik Kylian Mbappe je ime številka ena v Franciji. Njegova cena je po nastopih predvsem v ligi prvakov poskočila med zvezde, smeji se tudi njegovemu agentu Pascalu Boisseau, ki zatrjuje, da si lahko njegovega varovanca privoščijo le štirje klubi.

  29. april 2017 > 23:05

 • Balotelli ostro Cassanu: Spregovoril je genij!
  Cassano, Balotelli

  Antonio Cassano je že skoraj leto brez pravega treninga. V teh mesecih se je razšel s Sampdorio, kjer v letošnji sezoni ni igral. Zdaj si išče novega delodajalca, medtem pa rade volje daje tudi intervjuje.

  29. april 2017 > 22:31

 • Džekov agent: Prestop v Milan? Tudi to je mogoče
  Edin Džeko

  Edin Džeko je letos prvo ime Rome. Po katastrofalni lanski sezoni je letos prvi strelec Serie A, v svoje vrste si ga zdaj želi spraviti Milan.

  28. april 2017 > 10:15

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin