page name right

Žiga Ikič • VIDEO: Anžeta bomo nadomestili z ekipnim duhom!
  Mitja Robar

  Na tokratnem svetovnem prvenstvu elite Slovenija ne bo mogla računati na usluge Anžeta Kopitarja, kar pa bodo Risi želeli nadomestiti s še bolj borbeno in moštveno igro. Tudi Mitja Robar je eden tistih, ki so že nekaj časa člani reprezentance, in bo znova poskušal primakniti svoj delež k skupnemu cilju.

  22. april 2017 > 20:07

 • VIDEO: "Ustvarili smo kult reprezentance!"
  ticar

  Tudi Rok Tičar je eden od tistih slovenskih hokejistov, ki so klubsko sezono zaključili precej zgodaj, a to ne bo ovira, da v reprezentančnem dresu ne bi pokazal širokega spektra znanja in kakovosti. Cilj med elito je jasen in Risi imajo karte, na katere lahko stavijo.

  21. april 2017 > 19:30

 • VIDEO: "Dobre tekme so najboljši trening!
  jeglic

  Hokejska reprezentanca Slovenije zaključuje s "slovenskim" delom priprav pred potjo na SP elite. Do selitve v Pariz bodo Risi odigrali še nekaj tekem, eden od glavnih adutov za obstanek med elito pa bo tudi Žiga Jeglič.

  20. april 2017 > 16:54

 • Ekskluzivni intervju: Klemen Gerčar
  Klemen Gerčar

  Začetek nove sezone se za najboljše motokrosiste hitro bliža. Na Sardiniji smo obiskali Klemna Gerčarja, ki se na italijanskem otoku pripravlja na novo sezono, kjer bo vnovič član razreda MXGP. V obširnem pogovoru smo se dotaknili slovenskega motokrosa, pogojev, priprav, konkurence, Tima Gajserja in ostalih zanimivih tem.

  24. februar 2017 > 08:35

 • VIDEO: Doseči gol več od nasprotnikov
  Rok Tičar

  Slovenske hokejiste danes čaka prvi obračun na kvalifikacijah za OI. Zbrali smo zadnje izjave pred obračunom.

  01. september 2016 > 12:28

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin