page name right

KK Partizan • Gagić bi rad zapustil Partizan - teorija zarote?
  Đorđe Gagić

  Center beograjskega Partizana Đorđe Gagić, je pred včerajšnjim večernim treningom vodilne v klubu obvestil, da si ne želi biti več član omenjenega kolektiva in da želi prekinitev pogodbe. Razlogov za to v uradnem sporočilu niso navedli, so pa slednji najverjetneje povezani s finančno situacijo Partizana.

  04. februar 2015 > 16:02

 • VIDEO: Vujošević o sodniku: IDIOT!
  Duško Vujošević

  Trener beograjskega velikana, Duško Vujoševič, si je znova privoščil incident. Na tekmi Partizana proti ekipi Mega Leks je izgubil živce, si prislužil dve tehnični napaki in bil izključen. Vodstvo ABA Lige mu je naložilo kazen 3 tekem prepovedi, klub pa kaznovalo s 3100 evri.

  09. december 2014 > 14:07

 • VIDEO: Če bi pa še to padlo, ...
  Luka Rupnik med blokerji

  ... bi bilo verjetno že preveč. Ob zaključku 3. četrtine je Sasu Salin zadel trojko, Rupnik je blokiral Dalloja, Hrovat pa je poskusil s svoje polovice. Vse to v 20s.

  20. oktober 2014 > 08:11

 • VIDEO: Nov izpad Vujoševića
  Nov izpad Vujoševića

  Živci trenerja Partizana so izjemno kratki. Po težavah v ABA Ligi, se je Duško Vujošević zdaj nad igralce znesel tudi v Eurocupu. Beograjčani so uvodno tekmo proti Lietuvos Rytasu izgubili z 92:65.

  16. oktober 2014 > 15:44

 • VIDEO: Izključitev Vujoševića in njegova reakcija
  Duško Vujošević

  Trener Partizana je znova ostal zvest sam sebi in si proti Krki prislužil dve tehnični napaki. Sodniki so ga nemudoma izključili, tudi o tem pa je Duško Vujošević spregovoril na novinarski konferenci.

  09. oktober 2014 > 14:43

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin