page name right

Medveščak
 • VIDEO: Mojstrovina igralca Medveščaka
  Colby Genoway

  Zagrebški Medveščak je na četrti tekmi nove sezone lige KHL prišel do zmage proti Metallurgu. Medvedi so po kazenskih strelih slavili s 4:3, tekmo pa je z brilijantno potezo odločil Colby Genoway.

  03. september 2015 > 08:46

 • VIDEO: V hokejski dvorani se bo igral tenis
  Tenis na Šport TV

  Poglejte, kako so Zagrebčani Medveščakovo dvorano v enem tednu iz hokejske spremenili v teniško.

  02. februar 2015 > 16:28

 • VIDEO: Tako ga je "spekel" Jeglič
  Jeglič po podaji Tičarja

  Hokejisti Slovana so v Zagrebu vodili že s 4:0 nato pa izgubili proti Medveščaku s 4:5. Prvi gol za goste je dosegel Žiga Jeglič, podal pa je Rok Tičar. Slednji je tik pred koncem moral tudi na šivanje (4 šivi), saj mu je drsalka enega od igralcev presekala ustnico. Jegla je v letošnji sezoni dosegel že 6 golov in 21 podaj, Tiki je zabil 7x in podal 15x.

  05. januar 2015 > 11:13

 • VIDEO: Muršak odločil v Zagrebu
  Jan Muršak

  Jan Muršak ostaja vroč. Na dvoboju CSKA-ja in Medveščaka je v Zagrebu dosegel podajo in odločilni gol za končnih 3:2. To je bil že njegov peti gol v letošnji sezoni.

  18. september 2014 > 23:17

 • "Nastop v Sočiju je vsem na široko odprl vrata"
  Marcel Rodman

  Jeseni bo dopolnil 33 let in kakorkoli obračamo, je jasno, da gre zaradi tega njegova profesionalna kariera počasi h koncu. Ravno zato se je sleherni ljubitelj slovenskega hokeja, sploh pa naše reprezentance razveselil dejstva, ki je bilo včeraj zgodaj popoldan podano javnosti, in sicer da je Marcel Rodman podpisal pogodbo s klubom iz KHL, Medveščakom.

  31. maj 2014 > 12:44

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin