page name right

KK Union Olimpija • VIDEO: Tehnična napaka ni zaustavila Jankovića
  Nikola Jankovic

  Nikola Janković, najboljši košarkar Uniona Olimpije v tej sezoni, je svoje košarkarsko znanje dokazal tudi na na prvem srečanju proti Polzeli. Januarski dvoboj se je končal s 85:74, v korist Ljubljančanov. Srbski center je kljub dosojeni tehnični napaki dosegel 21 točk.

  21. marec 2017 > 15:03

 • Potočnik, Bassin in Mravljak nič več pri Olimpiji
  Gašper Potočnik

  Košarkarski klub Union Olimpija Ljubljana se je v skladu s pogodbenimi določili, ki so to omogočali, razšla s člani strokovnega štaba lanske sezone 2015/2016, Gašperjem Potočnikom, Luko Bassinom in Žigo Mravljakom. Kondicijski trener Saša Ogrizović ostaja v klubu kot del strokovnega štaba mladinskega pogona.

  30. junij 2016 > 08:26

 • Union Olimpijo okrepil Pavlićević
  Nikola Pavlićević

  Nikola Pavlićević bo okrepil napad ljubljanskega košarkarskega kluba.

  14. marec 2016 > 21:30

 • Krka in Union Olimpija obstali, Tajfun izpadel
  Sava Lešić

  S 26. krogom se je končal redni del košarkarske lige Aba. Zadnje mesto v štirinajstčlanski ligi je zasedel slovenski državni prvak Tajfun, ki je tako izpadel iz konkurence. Predzadnjemu mestu, ki prav tako pomeni nesodelovanje v prihodnji sezoni, pa sta se v zadnjem krogu srečno izognili Krka in Union Olimpija.

  07. marec 2016 > 20:49

 • BLOG: Čas za alarm?
  Union Olimpija

  Najuspešnejši slovenski košarkarski klub, Union Olimpija, je na drugem zaporednem domačem tekmovanju izpadel v četrtfinalu. Za klub z najvišjim proračunom v Sloveniji nov velik udarec, ki zahteva premislek, kako zaustaviti voz, ki drsi navzdol.

  23. februar 2016 > 14:30

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin