page name right

Real Madrid • Atletico in Real v polfinalu LP
  Jan Oblak

  Znana sta prva polfinalista nogometne lige prvakov. Po povratnih tekmah v Leicestru in Madridu sta se med najboljše štiri evropske ekipe uvrstila Atletico in Real, ki sta izločila Leicester in Bayern.

  18. april 2017 > 23:20

 • MVP kola je Luka Dončič
  GettyImages

  Nepozabna predstava Luke Dončiča proti Baskoniji mu je prinesla naslov najboljšega igralca kola v španskem košarkarskem prvenstvu. Zasluženo.

  10. april 2017 > 13:34

 • VIDEO: Slavje Real Madrida
  real

  Real Madrid je proslavil 11. naslov v nogometni ligi prvakov. Slavje, ki je potekalo na Santiagu Bernabeu, se je začelo sinoči ob 22.00. Igralci so drug za drugim ob ovaciji gledalcev prikorakali na stadion, za konec pa je noč nad Madridom razsvetil tudi veličasten ognjemet.

  30. maj 2016 > 11:21

 • Pri Realu več kot pol milijona na glavo za zmago
  Real Madrid - Basel

  Real Madrid ima priložnost, da na sobotnem srečanju v finalu lige prvakov še poveča prednost pred zasledovalci v seštevku najprestižnejših lovorik Stare celine. Če bi premagali Atletico, bi ligo prvakov osvojili že enajstič, motivacija pa je prišla v obliki denarja, saj bo vsak član prve ekipe prejel 600.000 eur v primeru zmage.

  28. maj 2016 > 17:28

 • Končnica Lige Endesa na Šport TV!
  Končnica Endese

  V četrtek se bo začela končnica španske košarkarske lige Endesa, ki jo boste lahko spremljali samo na programih Šport TV. Barcelona, Fuenlabrada, Laboral Kutxa, Gran Canaria, Real Madrid, Murcia, Valencia in Unicaja se bodo podali v lov za prestižno lovoriko.

  24. maj 2016 > 14:44

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin