page name right

HK Jesenice
 • Polfinale hokejskega DP se začenja že v petek
  Triglav Kranj

  Potem ko so prvotno za začetek polfinalnih dvobojev državnega prvenstva v hokeju predvideli konec marca, je danes Hokejska zveza Slovenije sporočila, da bo prva tekma na sporedu že v petek, 13. februarja. Na Jesenicah se bosta pomerila domače moštvo in Triglav, prva tekma med Telemachom Olimpijo in Celjem pa bo 27. marca.

  12. marec 2015 > 15:03

 • Umrl je Slavko Ažman, nekdanji predsednik Jesenic
  Slavko Ažman

  V sredo zjutraj je v 67 letu starosti preminil zaljubljenec v šport in dolgoletni hokejski delavec Slavko Ažman, so sporočili iz Hokejske zveze Slovenije. Ažman je med drugim opravljal funkcijo predsednika hokejskega kluba Acroni Jesenice, bil pa je tudi član predsedstva Hokejske zveze Slovenije.

  01. oktober 2014 > 18:47

 • "Kanalec v tujini v zapor, pri nas pa ga povišajo"
  Gregor Polončič

  Potem ko se je razkrilo zadnje dogajanje na Jesenicah s tem, da je Slavko Kanalec, nekdanji predsednik HK Acroni Jesenic, vložil vlogo o prenehanju delovanja HK Jesenice, je v slovenskem hokejskem prostoru zavrelo. Ob dogajanju na Gorenjskem in zadnjih govoricah o tem, da naj bi se možje s Celovške 25 pogovarjali o tem, da bi Olimpijo zavoljo težke finančne situacije premestili v Zagreb, se slovenskemu klubskemu hokeju kratkoročno ne piše nič dobrega. Za Šport TV je svoje videnje o Jesenicah, dolgovih gorenjskega kluba, poslovanju, Olimpiji, rešitvi le-te in načrtih za prihodnost spregovoril nekdanji hokejist tako Olimpije kot Jesenic in nekdanji član slovenske hokejske reprezentance Gregor Polončič, ki trenutno opravlja vlogo pomočnika glavnega trenerja pri zaloški Slaviji.

  12. april 2014 > 16:31

 • HK Jesenice pred izbrisom: Upniki brez vsega?
  HK Jesenice

  Hokejski klub Jesenice je tik pred izbrisom iz registra športnih društev. Na Jesenicah so že pred dnevi ustanovili hokejsko drsalno društvo, ki je formalni naslednik HK Jesenice, zastopa ga Anže Pogačar, visoko zadolženi HK Jesenice pa je pred izbrisom iz registra, danes poroča športni časnik Ekipa.

  09. april 2014 > 23:34

 • Dervarič najuspešnejši finalist državnih prvenstev
  Damjan Dervarič

  Jutri se v dvorani Podmežakla začenja novo ekspresno finale državega prvenstva v hokeju na ledu. Olimpija bo naskakovala tretji zaporedni naslov prvaka, mi pa smo preverili, koliko igralcev je naslov državnega prvaka že osvojilo in tudi v katerem dresu jim je to uspelo.

  30. marec 2014 > 13:47

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin