page name right

 • VIDEO: Drobnjak ugnal OL v zadnji sekundi
  Dragiša Drobnjak

  Veteran slovenskih parketov Dragiša Drobnjak je Rogaški prinesel prestižno zmago proti Union Olimpiji. V zadnji sekundi je namreč dosegel koš za zmago. Olimpija je tako izgubila v slovenski ligi prvič po koncu decembra.

  25. marec 2017 > 22:04

 • Veliko nogometno presenečenje na Škotskem!
  slovenija

  Nogometna zveza Slovenije je ob sodelovanju sponzorja Petrol za slovenske nogometne reprezentante pripravila posebno presenečenje dan pred pomembno kvalifikacijsko tekmo na Škotskem. 30 staršev reprezentantov je po večmesečnem usklajevanju in zahtevni organizaciji po koncu treninga na stadionu Glasgow presenetilo reprezentante, jutri pa si bodo, nekateri tudi prvič na gostovanju reprezentance, ogledali tekmo proti Škotski.

  25. marec 2017 > 20:01

 • Peter Prevc: Boril sem se, boj ni bil uspešen!
  Peter Prevc - Planica 2017

  Slovenija je na finalu sezone svetovnega pokala v smučarskih skokih na letalnici v Planici na ekipni tekmi zasedla peto mesto in več kot 50 točk zaostala za tretjeuvrščeno Poljsko, prepričljivo pa je zmago iz lanskega leta ubranila Norveška pred Nemčijo, četrta je bila Avstrija. Slovenija je bila lani pod Poncami ekipno druga.

  25. marec 2017 > 17:17

 • Slovenski nogometaši prispeli v sončni Glasgow
  GettyImages

  Slovenska nogometna reprezentanca je prispela v s soncem obsijani Glasgow, kjer jo v nedeljo ob 20.45 čaka kvalifikacijska tekma za svetovno prvenstvo 2018. Tekmec bo Škotska, v slovenskem taboru pa so dobro razpoloženi in pravijo, da bo ob pravem pristopu tudi razplet ugoden.

  25. marec 2017 > 15:56

 • Barcelona bo stadion poimenovala po Cruyffu
  GettyImages

  Katalonski nogometni velikan Barcelona bo na prenovljen stadion Camp Nou umestil tudi kip velike legende kluba, Johana Cruyffa, je danes potrdil predsednik blaugrane Josep Maria Bartomeu. Poleg tega pa bo tudi novi stadion Barce B nosil ime slovitega Nizozemca.

  25. marec 2017 > 15:27

 • Prikaži vse  

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin