Jorge Sampaoli

Sampaoli: Messi proti ostalim? Kot da bi...

Kontroverzni argentinski nogometni trener Jorge Samapoli je resnično nekaj posebnega. Njegovo vodenje tekme je tako intenzivno in aktivno, da človek pomisli, da sta v primerjavi z njim tudi Jurgen Klopp in Antonio Conte prav umirjena gospoda. Trener...
21. januar 2017

Neymar, Real Sociedad

VIDEO: Neymar "kršil" pravilo in prekinil črni niz

Prve četrtfinalne tekme španskega kraljevega...
20. januar 2017
GettyImages

CDR: Barcelona z minimalno prednostjo na Camp Nou

Deset let je minilo od zadnje Barcelonine zmage v...
19. januar 2017
Abelardo

Gijon odpustil trenerja Abelarda

Španski nogometni prvoligaš Sporting Gijon je v torek zvečer končal...
18. januar 2017

Zadnje novice

  • Sampaoli: Messi proti ostalim? Kot da bi...

    Kontroverzni argentinski nogometni trener Jorge Samapoli je resnično nekaj posebnega. Njegovo vodenje tekme je tako intenzivno in aktivno, da človek pomisli, da sta v primerjavi z njim tudi Jurgen Klopp in Antonio Conte prav umirjena gospoda. Trener Seville je pred nekaj dnevi vzel skalp madridskemu Realu, s tem pa zagotovo razveselil svojega zvezdniškega rojaka.

    21. januar 2017 > 10:19


  • VIDEO: Neymar "kršil" pravilo in prekinil črni niz

    Prve četrtfinalne tekme španskega kraljevega pokala so za nami. Včeraj sta do zmag prišla velikana Atletico in Barcelona. Varovanci Diega Simeoneja so doma s 3:0 odpravili Eibar, Blaugrana pa je po desetih letih slavila v San Sebastianu pri Sociedadu. Edini zadetek na obračunu je dosegel Neymar, ki mu je Messi prepustil strel z bele točke, čeprav je bil prekršek storjen prav nad brazilskim zvezdnikom. Povratne tekme bodo na sporedu v četrtek, ekskluzivni prenosi pa le na Šport TV!

    20 januar 2017 > 10:27





Lestvica Primere