page name


 • Jezo in razočaranje z OI spremeniti v solze sreče
  slovenija rokomet

  Rokometna Liga prvakov trenutno počiva v zimskem premoru, ki ga narekuje svetovno prvenstvo v Franciji. Najboljše reprezentance sveta svojo moč črpajo iz najboljših igralcev Lige prvakov, nekateri klubi pa vendarle izstopajo.

  Mitja Hozjan

  23. januar 2017 > 11:45

 • Večni zmagovalci
  Chapecoense

  “94. minuta … Danilo, junak, odbija žogo, zmagala je pravica, ekipa bojevnikov, neustrašnih igralcev je v ponos celotni Braziliji, Santa Catarina je predstavljena na spektakularen način, Brazilija ima novega finalista Cope Sudamericana … Koneeec, koneeeccc … Chapecoense se bo boril za končno lovoriko … Kakšna tekma … kakšno veselje in trenutek za večnost. Najlepša tekma z izidom 0-0. Arena nori! Greeemo Chape, do konca!”

  Nejc Mravlja

  01. december 2016 > 09:48

 • PREURANJENO SLOVO
  Lionel Messi

  "Reprezentanca je zame zaključena zgodba." Besede, ki so odjeknile, kot bi mu odrezali nogi. Stavek, izrečen v afektu po novem izgubljenem finalu, že tretjem v zadnjih dveh letih. Misel, ob kateri se marsikateremu nogometnemu navijaču naredi cmok v grlu.

  Nejc Mravlja

  28. junij 2016 > 19:49

 • Olimpija na razpotju. Kakšna je njena prihodnost?
  jesenice - olimpija

  Olimpiji je bila pred dnevi podeljena licenca za nastop v ligi EBEL za sezono 16/17, le dan ali dva zatem, pa je mladi 22-letni Ljubljančan, vzgojen igralec Olimpije, nekdanji mladi reprezentant in ljubljenec navijačev Jure Sotlar podpisal za največjega tekmeca zelenih – Jesenice! Ne v EBEL v novoustanovljeni Alpski Hokejski Ligi (AHL).

  Uroš Puš

  21. junij 2016 > 18:17

 • BLOG: CIRKUS FANTASTIKUS ali HVALA BOGU ZA DP
  tivoli

  Zadnje čase nam košarkarskim navdušencem resnično ni prizaneseno. Vsaka naslednja novica v povezavi s to lepo igro je slabša od prejšnje in niti pri najboljši volji človek ne ve, kaj naj si o vsem skupaj misli in v kakšno prihodnost zremo vsi, ki nam je mar. Normalno gledanje tekem počasi postaja pobožna želja in nič ne kaže, da bi ladje kaj kmalu varno plule po mirnejših vodah.

  Dani Bavec

  10. maj 2016 > 15:31

 • BLOG: Boj za oblast ali kaj drugega?
  Ranko Stojić, Marko Nikolić, Milan Mandarić

  NK Olimpija je že drugič v sezoni ostal brez glavnega trenerja. Zaradi rasistično obarvane zmerljivke naperjene proti Blessingu Elekeju je moral oditi sicer neporaženi Marko Nikolić, ki je moštvo zapustil na vrhu lestvice. Je bil rasizem resnično edini razlog za prekinitev sodelovanja s 36-letnim Beograjčanom?

  Luka Cotič

  20. april 2016 > 09:12

 • Za vstop v Dionizov hram
  PSG

  FC Lorient, Paris Saint-Germain, FC Sochaux-Montbéliard in Olympique de Marseille so preostali štirje klubi v boju za lovoriko v najstarejšem francoskem nogometnem tekmovanju z imenom Coupe de France, po slovensko pokal francoske nogometne zveze, ki bo prihodnje leto praznoval 100. obletnico ustanovitve. Obe tekmi, ki bosta izluščili udeleženca velikega finala, tega bo v soboto, 21. maja, gostil stadion Stade de France v Saint-Denisu, vsaj, kar zadeva ozadje, ponujata dodatno draž.

  Nejc Mravlja

  19. april 2016 > 11:01

 • Evropska kluba? Ne, ko gre za odgovornost!
  zahović, nikolić

  Slovensko nogometno prvenstvo bo letos očitno napeto do konca, tako na zelenicah kot tudi v klubskih pisarnah. Večna rivala Maribor in Olimpija sta od nekdaj vse, le enaka ne. Po zadnjih dogajanjih na slovenskem prostoru pa se zdi, da sta njuna bregova vedno bližje. Pri tem ne mislim na točkovni izkupiček na prvenstveni lestvici, pač pa na dogajanja, ki so v zadnjih dneh zaznamovala oba kluba.

  Blaž Magdič

  11. april 2016 > 17:26

 • BLOG: NHL proti IIHF
  iihf

  Bolj podrobno iz leta v leto sledim NHL-u, bolj sem prepričan, da je IIHF svetlobna leta oddaljen od resne, kompatibilne in napredka željne hokejske organizacije. Prav veliko se namreč v zadnjih letih v evropskem hokeju ni spremenilo, kar se tiče pravil, ki neposredno vplivajo na igro. Čeprav bi se lahko, saj skupaj s svetom napreduje najhitrejša moštvena igra - hokej na ledu.

  Uroš Puš

  17. marec 2016 > 09:56

 • BLOG: Tri stopnje favoritov
  Dragan Gajič in Vid Kavtičnik

  Z današnjo tekmo Wisle in Vardarja se začnejo izločilni obračuni Lige prvakov. Pred nadaljevanjem elitnega tekmovanja je naš komentator izluščil favorite.

  Mitja Hozjan

  16. marec 2016 > 11:12

 • BLOG: Prihodnost zagotovljena in zavarovana
  RK Celje (Janc, Zarabec, Grošelj)

  Strinjam se. Celje v rokometu ni več tisto, kar je bilo denimo pred dobrim desetletjem. Vseeno pa se zgodba hrama slovenskega rokometa znova premika v smer uspešne poti. Zarabec, Janc, Grošelj, … tudi trener Tamše imajo dolgoročne pogodbe.

  Mitja Hozjan

  09. marec 2016 > 14:36

 • BLOG: Slovenci pod pričakovanji
  Union Olimpija

  Ob koncu 15. sezone regionalne košarkarske Lige ABA je čas, da potegnemo črto in analiziramo dogajanja. Na vrhu vse pričakovano, slovenski klubi pod pričakovanji.

  Robert Kukovica

  08. marec 2016 > 14:23

 • BLOG: Boj za naslov je še kako odprt
  Blessing Eleke

  V 24. krogu Prve lige Telekom Slovenije je večni derbi med Olimpijo in Mariborom zasenčil vse ostale tekme. Težko pričakovani obračun med Zeleno-belimi in Vijoličastimi je malce razočaral le s končnim rezultatom (0:0), sicer pa je imel vse sestavine pravega in predvsem izjemno pomembnega nogometnega derbija.

  Luka Cotič

  07. marec 2016 > 21:11

 • BLOG: Več sreče prihodnjič!
  celje, veszprem

  Rokometni klub Celje Pivovarna Laško. Ime ob katerem so se rokometni Evropi ob koncu prejšnjega in začetku tega tisočletja »tresle hlače«. Vmes se je klub malo izgubil, sedaj pa se počasi vrača na prave tirnice. Pivovarji so evropsko sezono končali tako kot so jo tudi začeli. Z visoko zmago proti nebogljenim Turkom. Tokrat s štirinajstimi goli razlike, Turki so popolnoma odpovedali v obrambi, Celjani so zadeli kar 43-krat. Res je škoda tistega zadnjega zapravljenega napada v Zagrebu. Tista točka bi do zadnjega kotička napolnila Zlatorog v zadnjem obračunu skupinskega dela. Tisti gol bi pomenil napredovanje v osmino finala. Tako pa so na pol prazno dvorano nekoliko napolnili osnovnošolci in seveda tudi Florjani, ki so s klubom v dobrem in slabem.

  Luka Počkaj

  06. marec 2016 > 18:05

 • BLOG: Krim, resno?!
  zagorje krim

  "Važno je sodelovati, ne zmagati." Pierre de Coubertin je mogoče bil izjemnen človek, ki je obudil idejo olimpijskih iger, a v tem primeru ni imel pojma. Šport že dolga leta ni več to, kar si je Francoz želel, štejejo le še zmagovalci, sodelujoči pa so hitro pozabljeni.

  Rok Grilec

  01. marec 2016 > 16:20

 • BLOG: Zagreb za Slovence prijazno okolje
  Zagreb - Celje

  Tri dni po tekmi, še vedno premlevam sobotno tekmo v Zagrebu. Dogajanje pred in ob tekmi je bilo po notah slovenskega prvaka, nesrečni zaključek pa je pravljico v nastajanju spremenil v nočno moro.

  Mitja Hozjan

  01. marec 2016 > 12:25

 • BLOG: Prestopni rok v ligi NHL
  andrew ladd

  Letošnji 29. februar v ligi NHL predstavlja to, kar predstavlja 1. februar v nogometu. Konec prestopnega roka in zadnjo možnost za osvežitev ekipe pred nadaljevanjem lige. Tisti z možnostjo nastopa v končnici in tisti z upanjem po osvojitvi naslova bodo po vsej verjetnosti kupovali, preostali, ki te možnosti nimajo oziroma je vodilni ne vidijo več, pa bodo prodajali in si v menjavah igralcev skušali zagotoviti dobre naložbe za prihodnost!

  Uroš Puš

  25. februar 2016 > 18:42

 • Prikaži vse  

Zadnje novice


Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin