page name


 • JANC: V Celju bi ostal do konca kariere
  Blaž Janc

  Blaž Janc, ki si s 27. goli deli vodilno mesto med strelci lige SEHA z Rusom Timurjem Dibirovim (Vardar), je ta hip eden najbolj vročih mladih rokometašev na stari celini. Ne obremenjuje se s prihodnostjo, čeprav je jasno, da ga ni evropskega velikana, ki si ga ne bi želel v svojih vrstah. Sam poudarja, da bi najraje do konca športne poti nosil dres Celja Pivovarne Laško.

  15. september 2016 > 11:07

 • Bregar: Želimo se vrniti v ligo prvakinj
  Uroš Bregar

  Rokometašice Krima Mercatorja bodo konec tedna igrale kvalifikacijski turnir za nastop v ligi prvakinj. V polfinalu kvalifikacij bodo igrale s slovaško ekipo Michalovce, dan pozneje pa z zmagovalkami dvoboja med poljskim Lublinom in italijanskim Conversanom.

  08. september 2016 > 17:22

 • VIDEO: Prvi slovenski derbi v SEHA ligi
  branko tamše

  Večni slovenski derbi med Velenjčani in Celjani bo prva tekma, ki jo bodo Ose odigrale v ligi SEHA, prav tako pa bo to hkrati tudi prva uradna tekma nove sezone v Rdeči dvorani. Naša ekipa se je pogovarjala z obema taboroma, kaj so povedali, pa lahko preverite v videu.

  07. september 2016 > 10:44

 • Barič: Zelo dobro smo se povezale (VIDEO)
  polona barič

  Pred prvim vrhuncem sezone, ki ta konec tedna čaka Krimovke, smo se pogovarjali s Polono Barič. Igralka levega krila pričakuje, da bodo s soigralkami odpravile napake in se z všečno igro uvrstile v ligo prvakinj.

  07. september 2016 > 09:33

 • Marinček: Ekipa šteje 16 igralk! (VIDEO)
  marinček

  Pred prvim vrhuncem sezone smo se pogovarjali s kapetanko Mišo Marinček, ki bo letos pogrešala Tamaro Mavsar. Računa, da se bodo novinke izkazale, in da bodo na prihajajočem turnirju prikazale igro, ki jih bo ponesla v ligo prvakinj!

  06. september 2016 > 19:08

 • Gajser: Velik intervju pred dirko v Trentinu
  Tim Gajser - intervju

  Naša novinarska ekipa je ta vikend v Trentinu, kjer spremlja vsak korak Tima Gasjerja, ki bo danes napadal novo visoko uvrstitev v razredu MXGP. Naš novinar Gregor Žvab je z njim opravil intervju, v katerem vas bo Tim navdušil tudi z besedami.

  15. maj 2016 > 11:26

 • Andraž Šporar: Basel je boljši od Seville
  Sevilla - Basel

  Pred povratno tekmo osmine finala Lige Europa med branilko naslova Sevillo in švicarskim Baslom smo poklicali novopečenega člana švicarskega velikana Andraža Šporarja. Ljubljančan je januarja iz Olimpije v Basel prestopil za 2,8 milijona evrov odškodnine, ki lahko v prihodnjih letih naraste še za dodaten milijon.

  17. marec 2016 > 09:39

 • Gajser: Takega začetka sezone nisem pričakoval!
  gajser

  Tim Gajser je letošnjo sezono prvenstva MXGP začel fantastično, na evropske dirke prihaja kot drugouvrščeni. Oglejte si intervju, v katerem nam je simpatični Štajerec zaupal marsikaj zanimivega.

  11. marec 2016 > 10:19

 • Blažič: Valencie se veselimo!
  Jaka Blažič

  Jaka Blažič je pred začetkom aktualne košarkarske sezone prestopil iz beograjske Crvene Zvezde k Laboralu Kutxi Baskonii, ekipi iz španske Vitorie. Igra na dveh frontah, v domačem prvenstvu in v Evroligi, kjer so dobili nekaj zvenečih skalpov. Kot zadnji je v petek moral Laboralu Kutxi priznati premoč kraljevi Real in to v domačem Madridu. Blažič je bil s 13 točkami odličen, ujeli pa smo ga ravno na avtobusu, med tri urno vožnjo od Madrida do Vitorie.

  07. februar 2016 > 07:10

 • BREZEC: Rusom manjka delo z mladimi
  Primož Brezec

  Primož Brezec je v Rusiji igral dolge štiri sezone. Zadnji dve je nosil dres Nižnega Novgoroda, ki bo v torek znova nasprotnik Uniona Olimpije.

  25. januar 2016 > 14:47

 • Prikaži vse  

Zadnje novice


Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin