timgajser

GAJSIRAMO NA ŠPORT TV!

Za motokrosiste se začenja nova zahtevna sezona na 19-ih blatnih prizoriščih po celem svetu. Za lanskoletnega branilca naslova, Tima Gajserja, bo nova sezona v elitni konkurenci MXGP zagotovo velik izziv in hkrati izjemna motivacija - ponoviti lanskoletni dosežek, ko so...
20. februar 2017

Tim Gajser

Gajser: Poskusil bom odpeljati tako kot lani

Naslednji konec tedna se bo začela nova sezona...
17. februar 2017
Klemen Gerčar

Ekskluzivni intervju: Klemen Gerčar

Začetek nove sezone se za najboljše motokrosiste hitro bliža. Na...
01. februar 2017
Google

Klemen Gerčar: Potrebno bo vložiti še veliko dela

Minula sezona v svetovnem motokrosističnem...
13. januar 2017

Zadnje novice

  • GAJSIRAMO NA ŠPORT TV!

    Za motokrosiste se začenja nova zahtevna sezona na 19-ih blatnih prizoriščih po celem svetu. Za lanskoletnega branilca naslova, Tima Gajserja, bo nova sezona v elitni konkurenci MXGP zagotovo velik izziv in hkrati izjemna motivacija - ponoviti lanskoletni dosežek, ko so zmage deževale. Zato smo se na Šport TV, kjer si boste lahko ekskluzivno ogledali vse dirke MXGP, odločili, da na Timov talent in izjemen napredek opozorimo s kampanjo, ki bo s sloganom "GAJSIRAMO NA ŠPORT TV" povezovala vse navijače Tima Gajserja.

    20. februar 2017 > 09:29


  • Gajser: Poskusil bom odpeljati tako kot lani

    Naslednji konec tedna se bo začela nova sezona svetovnega prvenstva v motokrosu. Letošnja bo nekaj posebnega za Tima Gajserja in vse slovenske ljubitelje tega športa, saj bo Gajser branil naslov v elitni konkurenci MXGP. V sezoni 2017 bo imela Slovenija kar štiri dirkače v najmočnejšem razredu, a bodo Klemen Gerčar ter brata Irt začetek izpustili.

    17 februar 2017 > 14:46