page name
V pestri ponudbi tudi oddaje lastne produkcije

Na prvi slovenski športni televiziji lahko spremljate veliko število zanimivih in poučnih športnih magazinskih oddaj. Posebno pozornost namenjamo predvajanju športnih oddaj slovenske produkcije.


30. junij 2011. ob 04:21 | zadnja sprememba: 15. september 2016. ob 12:57


Serie A Magazin, Napoved kola Serie A in Vrhunci Serie A 

Pregled najzanimivejših dogodkov v minulem kolu italijanskega nogometnega prvenstva ter oddaje, s katerimi boste vedno pripravljeni na spremljanje aktualnih novic iz Serie A. Ne zamudite oddaj, ki vam razkrijejo vse o najboljših nogometnih kolektivih v Italiji, veliko zanimivosti pa boste izvedeli tudi o predstavah vedno številčnejše slovenske kolonije na Apeninskem polotoku.

Napoved kola in vrhunci Ligue  1

Tedenski pregled dogajanja in napovedi v najmočnejši francoski nogometni ligi. Tedenska dogajanja s francoskih zelenic strnjena v dve oddaji so nekaj, kar ljubitelji francoskega nogometa enostavno ne smete zamuditi. Eno najbolj razburljivih prvenstev, ki vedno znova ponudi napete boje za prvaka si lahko ogledate tudi na naši televiziji!

Vrhunci belgijskega državnega prvenstva

Pregled dogajanja v minulem krogu belgijskega državnega prvenstva s povzetki tekem in vsemi zadetki!

Vrhunci angleškega ligaškega pokala  

Tudi najmočnejša angleška moštva ima svoj prostor na Šport TV. Vselej nepredvidljivi angleški ligaški pokal je tekmovanje polno zadetkov, prav vse pa si lahko ogledate na programih Šport TV.

FIFA Football

Pregled aktualnega dogajanja v najmočnejših svetovnih nogometnih prvenstvih!

Veliki nogometni trenerji in klubi

Vsi veliki možje nogometne stroke so se zbrali v eni oddaji. Jose Mourinho, Pep Guardiola in drugi zmagovalci svojega časa so predstavili svoje videnje na uspehe, ki so jih dosegli. V oddaji o največjih nogometnih klubih pa boste spoznali zakulisja Bayerna, Reala, Barcelone, Manchester Uniteda, …

SEHA Magazin

Dogajanje v SEHA ligi lahko vsak teden podoživite v oddaji SEHA Magazin. Vsi goli, novice, intervjuji ter mnogo več, samo na ekranih Šport TV

Vrhunci nemške Bundeslige

Vrhunci dogajanja v nemški rokometni Bundesligi, najmočnejši rokometni ligi na svetu!

EHF Vrhunci tedna

Dogajanje v EHF Ligi prvakov in Ligi prvakinj lahko vsak teden podoživite v oddajah EHF vrhunci tedna. Vsi goli, novice, intervjuji ter mnogo več, samo na ekranih Šport TV.

FIBA Magazin

Košarkarsko dogajanje z vseh celin se na ekranih Šport TV skriva v oddaji FIBA Magazin. Kako potekajo boji za največja tekmovanja v Avstraliji, Aziji in Južni Ameriki? Vse to in še več na ekranih Šport TV.

Vrhunci španske lige

Barcelona, Real Madrid, Valencia, Unicaja Malaga, Laboral Kutxa, … Vrhunce najmočnejše evropske košarkarske lige dobite le na Šport TV!

Vrhunci nemške rokometne lige

Z aktualno sezono na Šport TV domuje tudi najboljši klubski rokomet na svetu. Vse vrhunce nemške Bundeslige dobite samo na naših programih.

WRC Magazin, WRC Vrhunci dneva in WRC Vrhunci dirke

Predstavljamo vam svet relija. Skozi tri odlično sestavljene oddaje boste spoznali vse kar potrebujete za aktivno spremljanje svetovnega prvenstva v reliju.

Pure Outdoor in Deep Blue

Oglejte si oddajo o ekstremnih športih, kot so jadranje na deski, deskanje na snegu, prosto smučanje, gorsko kolesarstvo, rolkanje,...


Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin