page name
Šport TV HD

Šport TV, prva slovenska športna televizija, pričenja z oddajanjem slike v HD formatu. V formatu visoke ločljivosti bosta na voljo tako Šport tv 1 kot Šport tv 2.


08. avgust 2013. ob 14:41 | zadnja sprememba: 10. oktober 2013. ob 14:19


Med testnim predvajanjem, ki že poteka pri nekaterih kabelskih operaterjih, si gledalci lahko ogledate HD sliko nekaterih preteklih projektov in oddaj, ki smo jih predvajali na Šport tv in so bili producirani v HD tehniki. Še pred koncem avgusta bosta programa Šport tv 1 HD in Šport tv 2 HD zaživela tudi na polno in oddajala vsebine z oštro sliko v HD tehniki.

V prihajajoči sezoni bodo tako naši gledalci lahko uživali v FullHD sliki tekmovanj Serie A, Ligue 1, NHL, NFL, MLS, Cope Libertadores in Cope Sudamericane, Motokrosa MX1 in MX2, v HD formatu bodo oddajane tudi izbrane tekme ABA lige ter vse avtorske oddaje lastne produkcije: Timeout, Garaža, Dober tek, Kasaške dirke, ....

V formatu visoke ločljivosti bo seveda tudi najpomembnejši dogodek, ki na naše zaslone prihaja septembra - vseh 50 tekem Eurobasketa, ki ga bomo prenašali na Šport tv, bomo gledalcem ponudili tudi v HD formatu.