page name
Slaviša Stojanovič prihaja v studio Timeouta

Po nadvse prijetnem prvem Timeoutu sezone, ko smo se v imenitni družbi preselili na igrišče za golf, se tokrat spet vračamo v najbolj športni studio v Sloveniji. Skozi nedeljsko oddajo bo krmaril Gregor Peternel, družbo mu bodo delali zanimivi gostje med katerimi z veseljem lahko napovemo paraolimpijca Darka Đurića in selektorja slovenske nogometne reprezentance Slavišo Stojanoviča. Začnemo natanko ob 17:00!

Šport TV


13. september 2012. ob 17:26 | zadnja sprememba: 15. september 2012. ob 20:24


Prvi gost te športne nedelje bo eden izmed slovenskih junakov nedavno zaključenih paraolimpijskih iger v Londonu. V naš studio prihaja plavalec Darko Đurić, s katerim bomo govorili o londonskih izkušnjah, prav tako pa vam bomo s pomočjo številnih sogovornikov predstavili njegovo življenjsko zgodbo. Z Darkom smo preživeli en dan, o njem so spregovorili ljudje z njegove fakultete, nekdanji sošolec Jaka Blažič, trener in ostali.

Okoli 17:45 bo čas za poker. V studiu se bosta zglasila Dani Bavec in Peter Poles, hišna komentatorja in odlična poznavalca te igre, ki sta svoje znanje pod budnim očesom kamere Šport TV preizkusila tudi na velikem turnirju v Barceloni. Med razmišljanjem o kartah, smo v prestolnici Katalonije ujeli tudi Borisa Beckerja, pred mikrofon pa zvabili še nekaj  zvenečih imen te, hitro razvijajoče se, igre.

Po 20:00 se bomo posvetili nogometu. Tokrat bo na vrsti reprezentanca, debati o pravkar odigranih tekmah proti Švici in Norveški se bo pridružil selektor slovenske reprezentance Slaviša Stojanovič. Da pa beseda ne bo tekla le o relativno slabem začetku kvalifikacij za SP v Braziliji, pa vam bomo med pogovorom postregli z vrhunci iz italijanskega in francoskega nogometnega prvenstva. 

Ogledali si boste lahko tudi zanimive prispevke naše ekipe, ki se je v tem tednu potila na terenu. Bili smo na Teku s kozarčkom, kjer smo videli, komu je šlo najbolje s kozarcem vina v rokah. Pripravljamo tudi reportažo z Duatlona v Čatežu, kjer ima Šport TV tudi svojo ekipo, ljubitelje bencinskih hlapov pa bomo zadovoljili z reportažo z Racelanda.

Tudi to nedeljo si Timeout vzemite natanko ob 17:00, tudi tokrat pa vam bogat športni program na prvi slovenski športni televiziji ne bo dopuščal dolgčasa. Bodite z nami!

 

Foto: Šport TV, Sportida.comZadnje noviceMorje vsebin