page name
Iztok Čop: Morda bom tudi predsednik OKS

V oddaji Timeout smo v idiličnem okolju arboretuma gostili enega izmed najuspešnejših slovenskih športnikov Iztoka Čopa. Z dobitnikom medalj s štirih olimpijskih iger smo se pogovarjali o času po prihodu iz Londona, načrtih za prihodnost in še marsičem zanimivem.

Šport TV


10. september 2012. ob 12:35 | zadnja sprememba: 10. september 2012. ob 21:49


Iztok Čop je v pogovoru za Šport TV zatrdil, da se bo tudi po koncu aktivne kariere vsaj petkrat na teden ukvarjal s športom, saj je bil večji del življenja šport najpomembnejši del njegovega vsakdana. Gregor je Iztoka presenetil z dresom izpred 15 let, nad katerega dizajnom Iztok že takrat ni bil navdušen, a bi ga, kot pravi, tudi danes spravil nase.

Iztok se je z golfom, ki je bil rdeča nit Timeouta, srečal že kot rosno mlad fant, saj je na blejskem igrišču opravljal vlogo caddyja. Danes se tej športni zvrsti ne posveča ravno veliko, a nekaj osnovnega znanja je pokazal tudi pred našimi kamerami.

Čop še ne razmišlja o vlogi veslaškega trenerja, ni pa skrivnost, da že šest let deluje v OKS. Čez leto ali dve ga mnogi vidijo kot predsednika te organizacije, kaj pa o tem pravi sam?

 

Foto: Tadej Tinev
Video: Šport TV Zadnje noviceMorje vsebin