page name


 • Jezo in razočaranje z OI spremeniti v solze sreče
  slovenija rokomet

  Rokometna Liga prvakov trenutno počiva v zimskem premoru, ki ga narekuje svetovno prvenstvo v Franciji. Najboljše reprezentance sveta svojo moč črpajo iz najboljših igralcev Lige prvakov, nekateri klubi pa vendarle izstopajo.

  23. januar 2017 ob 11:45

 • Večni zmagovalci
  Chapecoense

  “94. minuta … Danilo, junak, odbija žogo, zmagala je pravica, ekipa bojevnikov, neustrašnih igralcev je v ponos celotni Braziliji, Santa Catarina je predstavljena na spektakularen način, Brazilija ima novega finalista Cope Sudamericana … Koneeec, koneeeccc … Chapecoense se bo boril za končno lovoriko … Kakšna tekma … kakšno veselje in trenutek za večnost. Najlepša tekma z izidom 0-0. Arena nori! Greeemo Chape, do konca!”

  01. december 2016 ob 09:48

 • PREURANJENO SLOVO
  Lionel Messi

  "Reprezentanca je zame zaključena zgodba." Besede, ki so odjeknile, kot bi mu odrezali nogi. Stavek, izrečen v afektu po novem izgubljenem finalu, že tretjem v zadnjih dveh letih. Misel, ob kateri se marsikateremu nogometnemu navijaču naredi cmok v grlu.

  28. junij 2016 ob 19:49

 • Olimpija na razpotju. Kakšna je njena prihodnost?
  jesenice - olimpija

  Olimpiji je bila pred dnevi podeljena licenca za nastop v ligi EBEL za sezono 16/17, le dan ali dva zatem, pa je mladi 22-letni Ljubljančan, vzgojen igralec Olimpije, nekdanji mladi reprezentant in ljubljenec navijačev Jure Sotlar podpisal za največjega tekmeca zelenih – Jesenice! Ne v EBEL v novoustanovljeni Alpski Hokejski Ligi (AHL).

  21. junij 2016 ob 18:17

PRVI  PREJŠNJA  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  NASLEDNJA  ZADNJE 
1 od 56

Arhiv po dnevih

Ni dokumentov za izbrani datum.

Morje vsebin